Ahojte kocky, sice sa chystam ist do porodnice, ale chcem vediet, co ma caka, ci si ma tam nechaju, alebo zo mna spravie hysterku 🙂 od vcera cca od 16:00 ma zacalo boliet podbrusko, presne v miestach jazvy po prvej sekcii...pridali sa aj kontrakcie, ktore sice vystrelovali aj do krizov a boli riadne silne, ale po teplej sprche ustali, len mi zostala ta hnusna bolest v oblasti jezvy (prirovnala by som to bolesti pri silnej mrche), takze som si nakoniec vecer lahla a do rana som sa prehadzovala 🙂 kedze prvy krat som zacala rodit spontanne, myslim, ze zaciatok porodu by som vedela odhadnut 🙂 ale tato bolest ma matie 😒 co myslite??? dakujem za odpovede 🙂
@zivika
Jasné, tak keď bude doma, tak choď. Pre istotu si zbaľ aj tašku, však ju prípadne zatiaľ môžeš nechať v aute, keby šlo o planý poplach. Neboj, za hysterku ťa nik mať nebude. Radšej ísť zbytočne, ako rodiť v aute, nie? 😉 Ale myslím, že jedine tam ti s istotou povedia, čo sa deje. 🙂 Držím palce, aby všetko dopadlo dobre. Či už sa bábo hlási dnes, alebo až o týždeň. 🙂
Možno sa dnes staneš opäť mamičkou 🙂 Bežkaj pekne do nemocky a uvidíš Držím palce. Doktory ti tam hned zistia čo sa deje z bábetkom či sa pýta alebo nie. 😉
no to ti neporadím ja som prenášala a plodovú vodu my prepychli potom vyvolávačka a dlhé čakanie aby drobček vyšiel von 😉
Vzhľadom k tomu, že si po sekcii, určite by som na tvojom mieste šla k dr.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Na čo čakáš? Choď do nemocnice, tam ti spoľahlivo potvrdia/vyvrátia, či ide o pôrod. 😉