Neskorý termín na sekciu

2. okt 2024

Dobry den, chcela by som sa spytat presne v ktorom tt ste mali termin na planovanu sekciu? Ste tu take co ste rodili sekciou iba 2-3 dni pred oficialnym terminom?

anavixy
2. okt 2024

Ano byva to aj tak. Pokial je sekcia naplanovana na zaklade indikacie, tak aj v pripade, ze sa porod rozbehne skor by mali normalne urobit sekciu.

autor
2. okt 2024

@anavixy indikacia je KP ale na zaklade dohody s lekarom planujeme sekciu aj keby sa medzi casom dietatko otocilo, lebo je velke. Co nieje dostatocna indikacia asi na sekciu. V pripade ze sa spusti porod skor a moj lekar nestihne prist, predpokladam sekciu mi nespravia ak dieta uz nebude KP. Preto ma to zaujima ci je takyto neskory termin v tomto pripade Ok.

mufka1
2. okt 2024

Áno ja a to som mala do pôrodnice 150 km kde som mala dohodnuté všetko. Bola som na silnom magnetky aby som do vtedy vydržala

jaaty
2. okt 2024

Termín pôrodu som mala 21.5. plánovanou sekciou a na poslednej poradni 18.5. lekar, že “tak dnes to ukončíme”. Bolo to však pred 17 rokmi. Dcéra mala predpokladanú váhu podľa ultrazvuku cez 4 kg, takže nebol dôvod čakať. Vsetkobprebehlo rýchlo a 2 hod ponporadni bola dcéra na svete.

simonkazga
2. okt 2024

Mne lekár naplánoval sekciu na 39+3, krpec sa rozbehol von 39+0, bez otázky ma brali na operačku.

betulinka1
2. okt 2024

U mna lekar odmietol plánovanú sekciu a povrefal, ze pockame, kym sa sam vypyta ma svet. Jasne, ze bol na dovolenke, ked sa mi pustila voda. Tak kym prisiel, iba ma kontrolovali a keby som sa moc otvárala, spravila by mi sekciu ina dr. Asi 5 hodin to bolo kym prisiel. Ale ja som sa ani neotvárala. Ked mas predpísanú sekciu u pôrodníka, tak ti spravi sekciu aj iny doktor. Toho by som sa nebala. Akoze pocula som nejake vynimky ale to podla mna, ked nemas svojho pôrodníka dohodnutého.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre