Nepravidelné kontrakcie

7. mar 2022

Ahojte, viem, ze tychto tem tu uz mate plne zuby..... kazdopadne som druhorodicka a v prvom tehotenstve to bolo uplne ine.
Od poobedia mam nepravidelne kontrakcie 4 minuty, 4 min, 6 min, 4min.... ked som si lahla, bolesti ustali, akonahle sa postavim, opat to prichadza, su cca 30sekundove, predychavam ich. Popravde neviem, ci mame vyrazit do porodnice az vtedy, ked to bude ako hodinky?? 5min, 5min, 5min..... alebo ist aj v takomto pripade? Termin mam o 6 dni. Dakujem

karhu
7. mar 2022

ja by som sla

anjelicek26
7. mar 2022

Jasne ze chod, drzim palce.

mimi2120
7. mar 2022

Ja som išla s nepravidelným kontrakciami do nemocnice lebo som sa bála že to nestihnem a nechali si ma tam lebo už som rodila. Vraj nie vždy sú kontrakcie pravidelne. Ja by som na tvojom mieste išla.

nikasmile
7. mar 2022

Ja som mala pri druhom tehotenstve kontakcie 10mim...12min....9min...11min a takto...cca 2 hodiny pred tlačením som mala iba 5min intervaly. Takže áno daj sprchu a ak sa neukľudní choď. Lepšie sa zbytočne prehnať ako rodiť bohviekde😀 do pôrodnice som prišla stále s 10min intervalom a ešte sme sa bavili či ísť domov alebo nie. No po vyšetrení zistili že som na 5cm a už som samozrejme ostala a o 4hodiny bola malá na svete. Držím palce. Daj vedieť.

ninka1991
7. mar 2022

Kludne chod. Podla mna si tam nechaju 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre