Nepravidelná a silná menštruácia, poradíte?

susiqa
7. máj 2011

som rok po cisarskom. po porode som otehotnela a le potreatila som, a. uusela som ist na kyretaz. potom mi doktor hnet nasadil injekcnu antikoncepciu. teraz je pat mesiacou co ju mam vysaadaaenu lebo som velmi pribrala. po druhom mesiaci a dostavila mesitruaci a apotom az o mesiac a od vtedy po dvoch tyznoch teraz sa to ustalilo ale mam ju uz pat dni poriadne silnu mam aj tampon aj vlozku a preteka to po hodine .... je to normalne alebo nie?

ikke
7. máj 2011

@susiqa nie, nie je to normalne, ziadna menstruacia,ktora je tak silna, ze ti nestaci vlozka ALEBO tampon, nie je normalna. a uz vobec nie, ak prichadza kazde 2 tyzdne. rozhodne treba ist za gynekologom co najskor, ak to bude takto pokracovat aj v noci, isla by som hned zajtra na pohotovost.

traktor
7. máj 2011

urcite aj sama vies, ze to nie je ok..ked tolko krvacas...stracas vela krvi...mavas krvacanie kazde 2 tyzdne...naco cakas? 😅 ..ja by som skocila na pohotovost...do pondelka daleko...aby sa ti to este nezhorsilo..tak sup a drzim prsty--

aero
8. máj 2011

myslím , že normálne to nieje , a zdá sa , že to tušíš aj ty ....
takže či sa ti chce , alebo nie , musíš ísť k doktorovi ......
toto sú vážne veci , držím palce 😉

luludia
8. máj 2011

Tiež radím ísť k lekárovi. Odporúčam nechať si vyšetriť krv, silná menštruácia a potrat môžu byť aj problém so štítnou žľazou.

sisaha
9. máj 2011

@susiqa ja som mala dva cykly tiez velmi silné (20 vloziek za 24 hodin) a doktorka zistila, ze mam na maternici polyp a sliznica je strasne vysoka. Hned ma objednala na kyret. Po nom som bola v pohode. Takze sup k lekarovi.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre