Neotváram sa

25. mar 2023

Prosím vás, som v nemocke. Dali mi gelik ale neotvaram sa, pomaličky, len na špičku prsta… pomohol niekomu klystir? Alebo sa mám prichystať na cisársky rez? ….

rk123
25. mar 2023

ved klystir je na to aby si sa vy…. a vyprazdnila creva, to nema nic spolocne s otvaranim/neotvaranim sa

januska12323
25. mar 2023

Lekári a sestričky v nemocnici nie sú?

greta2017
25. mar 2023

No moze nastat sekcia aj nemusi. Ja som dostala 4 tabletky na vyvolanie. Kontrakcie take ze som myslela ze zomriem a neotvorila som sa ani o 1mm. Po 18hodinach neskutocnych bolesti som skoncila na sekcii ale samozrejme moze ti to pomoct, otvoris sa a porodis. Drzim palce

pukina
25. mar 2023

@greta2017 akoby som o sebe citala. kontrakcie ku koncu po 36 hodinach od prijmu uz bez prestavky take, ze mi vykrucalo prsty na nohach a na monitore nic nevideli :D najvacsia ulava, ked mi pichli spinal.

anavixy
25. mar 2023

Nevieme ani kolko hodin preslo od geliku a myslim, ze este je dlha cesta a viacero sposobov ako porod rozbehnut k tomu aby sa muselo pristupit k cisarskemu rezu…

autor
25. mar 2023

@anavixy včera rano prvý krat gelik, mala slm kontrakcie asi 2-3 hodiny po 4-5 minútach. Potom to utíchlo. Dnes rano druhý krat gelik a teraz mám opäť kontrakcie po 4-5 minútach. Otvorena na špičku… to čakanie je hrozne

autor
26. mar 2023

@rk123 Asi má. Včera som krátko po klystire dostala kontrakcie a o 2 hodiny na to som držala môjho syna v rukách ❤️

anavixy
26. mar 2023

Pravdaze ma 🙂 gratulujem, cakanie bolo dlhe ale stalo za to, vsak? 🍀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre