Prosím vás, som v nemocke. Dali mi gelik ale neotvaram sa, pomaličky, len na špičku prsta… pomohol niekomu klystir? Alebo sa mám prichystať na cisársky rez? ….
Lekári a sestričky v nemocnici nie sú?
No moze nastat sekcia aj nemusi. Ja som dostala 4 tabletky na vyvolanie. Kontrakcie take ze som myslela ze zomriem a neotvorila som sa ani o 1mm. Po 18hodinach neskutocnych bolesti som skoncila na sekcii ale samozrejme moze ti to pomoct, otvoris sa a porodis. Drzim palce
Nevieme ani kolko hodin preslo od geliku a myslim, ze este je dlha cesta a viacero sposobov ako porod rozbehnut k tomu aby sa muselo pristupit k cisarskemu rezu…
@anavixy včera rano prvý krat gelik, mala slm kontrakcie asi 2-3 hodiny po 4-5 minútach. Potom to utíchlo. Dnes rano druhý krat gelik a teraz mám opäť kontrakcie po 4-5 minútach. Otvorena na špičku… to čakanie je hrozne
@rk123 Asi má. Včera som krátko po klystire dostala kontrakcie a o 2 hodiny na to som držala môjho syna v rukách ❤️
Pravdaze ma 🙂 gratulujem, cakanie bolo dlhe ale stalo za to, vsak? 🍀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ved klystir je na to aby si sa vy…. a vyprazdnila creva, to nema nic spolocne s otvaranim/neotvaranim sa