Neobmedzené návštevy na nadštandardne v pôrodnici

lius
9. dec 2019

Zaujimalo by ma, ci ste mohli mat kedykolvek navstevy neobmedzene, ak ste boli na nadstandarde po porode. Poprosim o info aj v ktorom meste vdaka

majka9094
9. dec 2019

@lius ja som rodila v Kežmarku a myslím ze od 13-tej boli návštevné hodiny a rodina ihla byt aj do 18-tej manžel aj dlhšie niekedy aj do 19:30

mima1
9. dec 2019

Tn a mohol prist hoc kedy kto chcel. A vecer kolko krat aj o 21odchadzal

supucka
9. dec 2019

Ja som rodila ešte v Banskej Štiavnici... Bohužiaľ už neexistuje 😟Mala som nadštandardnu izbu a návštevy som tam mohla mať aj celý deň....

lius
autor
9. dec 2019

Jej baby ste ma celkom aj potesili, som sice len na zaciatku tehotenstva, ale uz teraz uvazujem, ako to spravim s mojou dcerkou, ktora bude mat v case porodu len nieco cez rok, je hrozne na mna naviazana a tak dufam, ze bude moct pri mne byt aspon cez den, ak sa mi ujde nadstndard

supucka
9. dec 2019

@lius myslím ze určite áno... Nato sú tie izby 😉

martina1201
9. dec 2019

V LV celý deň, dokonca sú tu aj izby, kde je možnosť byť ubytovanou aj s manželom, žiaľ nedájú sa zajednať. Buď sa ujde, alebo nie :(

martinajurkechova
9. dec 2019

Ja pridám svoju skúsenosť. Rodila som v PB, mala som šťastie, že nadštandardná izba bola práve voľná, len v tom čase zúrila chrípka, takže boli zakázané návštevy a nemohol ísť za mnou ani manžel. Len mi podal veci na chodbe ☹️

saskia_98
10. dec 2019

Spišská Nova Ves - vip izba a navstevy od 8:00 do 20:00 a dokonca nebol problem ked bola vizita a este bol aj manzel vtedy v izbe.
Da sa priplatit aj za dalsie lozko na izbe (pre manzela) ale ja som nechcela. 🙂

nini1010
10. dec 2019

Zilina do 22,00.

jvasenka
10. dec 2019

V KE návštevy mozne hned po vizite do cca pol 7 v pohode.. Dokonca za mnou priatel tam chodik aj ked som este nemala nadstandard... Ale deti do 15 rokov mali zakaz na odd sestonedelia

jeliz59
10. dec 2019

Tak u mňa ostala mama aj spat bola som po cisárskom ..nezvládla by som starostlivosť o malého....bola tam manželská posteľ ostávala spať zdarma neplatilo sa za ňu....
Oco aj muž chodili furt za malým a odišli aj o polnoci koľkokrát 😅😅😅😅

sapetka
10. dec 2019

@lius ja som rodila v ke mala som nadstandartnu izbu. Navstevy mohli byt od rana do vecera. Ale deti nepustali. Resp bolo to zakazane co ma svoju logiku. Zisti si ako to je tam kde budes rodit.

kvietocek05
10. dec 2019

Ja som rodila v LC. Navstevy na VIP izbe nejak neobmedzovali.

evkamotka
10. dec 2019

Ved sa daj do skupiny tvojej porodnice a zistis presne. To ti ma teraz cele slovensko pisat ako je to inde? A co tym ziskas?

pininka1
10. dec 2019

Košice, nová nemocnica, mohli prísť okrem rána keď bola vizita kedykoľvek. Ale chodili len poobede, ale bola som rada že mohli, keďže som bola po cisárskom. Pri prvom synovi mohli prísť iba na chodbu a ja som sa nevedela ani posadiť aby som neodpadla, takže to bol dosť problém.

siska53
10. dec 2019

@lius Bratislava Ruzinov - nie,nemohla, len v beznych hodinach a navsteva len na chodbe pred lozkovym.oddeleni.. babo videli cez sklo.

lius
autor
10. dec 2019

dakujem vsetkym za odpovede
@evkamotka ano, pytam sa na cele Slovensko, pretoze by som bola hocikde ochotna cestovat porodit, kde mi umoznia mat dcerku po porode neobmedzene...aj prvy krat som rodila mimo domova

ariannazara
10. dec 2019

V Humennom som mala kedykoľvek manžel bol bežné pri mne aj do 22-23.00

saskia_98
10. dec 2019

@lius ved neni zavedeny uz v kazdej nemocnici bonding ? Ja som rodila vecer, maleho si nechali do rana pri sebe aby som sa mohla vyspat (tazky porod som mala) a rano mi ho doniesli a od vtedy uz bol staaale so mnou. Este aj vysetrenia co sa dali mu robili pri mne na izbe. Som si myslela ze vsade to tak funguje. 🤔

ariannazara
10. dec 2019

@lius a co nemala si ju pri sebe? Mne ho priniesli hneď po porode bola som posita strašne ledva som zila. Dali mi ho a dovidenia 😁 bol pri mne vkuse.

lius
autor
10. dec 2019

@saskia_98
@ariannazara som sa asi blbo vyjadrila 🙂 myslela som to tak, ze po porode chcem, aby ta starsia bola pri mne bez toho, aby nas niekto obmedzoval....

rennqa
10. dec 2019

@lius v TN som mala izbu s nonstop návštevami, môj muž tam aj prespal. Bola možnosť si doplatiť aj stravu pre ďalšiu osobu.

innapnirhu
10. dec 2019

Ahoj, rodila som v ZH, v nadstandardnej izbe bola manzelska postel, a muz bol so mnou skoro stale, aj tam spal.

ariannazara
10. dec 2019

@lius dám ti vedieť Môj kamoška rodila v súkromnej kde bol ubytovaný aj jej muž pri nej nromalne.

evittam
10. dec 2019

@lius ZA kedykoľvek. Mal kluce od výťahu aj porodnice. Alebo apartmán a tam moze byt ubytovany muz s tebou.

sonnenshein
10. dec 2019

U Kocha v Bratislave ponukaju rodinny apartman, kde normalne mozete cela Rodina byvat pocas Tvojho pobytu. Len ak si dobre pamatam, cena je 1.000 euro za noc..

leuska0910
10. dec 2019

Rodila som na Kramaroch a navstevy len na chodbe, na izby su zakazane

dzejsik
10. dec 2019

@lius v BB na nadštanderde áno - kedykoľvek mohli prísť, dokonca na izbe bolo také rozkladacie kresielko, že by mohol aj manžel prespať

martinuska
10. dec 2019

Kosice-Saca-dospely mohol cely den, deti na navstevu ano, ale na cely den urcite nie. Neboj, zvladnete to. Aspon si uzije aj ocka, babku

comika
10. dec 2019

@lius BA . Hovorili ze iba pocas beznych navstevnych hodin, ale v podstate mohli hocikedy. Deti do 12 rokov nesmeli. Syn mal 10 ale pustili ho.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre