Zaujimalo by ma, ci ste mohli mat kedykolvek navstevy neobmedzene, ak ste boli na nadstandarde po porode. Poprosim o info aj v ktorom meste vdaka
Tn a mohol prist hoc kedy kto chcel. A vecer kolko krat aj o 21odchadzal
Ja som rodila ešte v Banskej Štiavnici... Bohužiaľ už neexistuje 😟Mala som nadštandardnu izbu a návštevy som tam mohla mať aj celý deň....
Jej baby ste ma celkom aj potesili, som sice len na zaciatku tehotenstva, ale uz teraz uvazujem, ako to spravim s mojou dcerkou, ktora bude mat v case porodu len nieco cez rok, je hrozne na mna naviazana a tak dufam, ze bude moct pri mne byt aspon cez den, ak sa mi ujde nadstndard
V LV celý deň, dokonca sú tu aj izby, kde je možnosť byť ubytovanou aj s manželom, žiaľ nedájú sa zajednať. Buď sa ujde, alebo nie :(
Ja pridám svoju skúsenosť. Rodila som v PB, mala som šťastie, že nadštandardná izba bola práve voľná, len v tom čase zúrila chrípka, takže boli zakázané návštevy a nemohol ísť za mnou ani manžel. Len mi podal veci na chodbe ☹️
Spišská Nova Ves - vip izba a navstevy od 8:00 do 20:00 a dokonca nebol problem ked bola vizita a este bol aj manzel vtedy v izbe.
Da sa priplatit aj za dalsie lozko na izbe (pre manzela) ale ja som nechcela. 🙂
Zilina do 22,00.
V KE návštevy mozne hned po vizite do cca pol 7 v pohode.. Dokonca za mnou priatel tam chodik aj ked som este nemala nadstandard... Ale deti do 15 rokov mali zakaz na odd sestonedelia
Tak u mňa ostala mama aj spat bola som po cisárskom ..nezvládla by som starostlivosť o malého....bola tam manželská posteľ ostávala spať zdarma neplatilo sa za ňu....
Oco aj muž chodili furt za malým a odišli aj o polnoci koľkokrát 😅😅😅😅
Ja som rodila v LC. Navstevy na VIP izbe nejak neobmedzovali.
Ved sa daj do skupiny tvojej porodnice a zistis presne. To ti ma teraz cele slovensko pisat ako je to inde? A co tym ziskas?
Košice, nová nemocnica, mohli prísť okrem rána keď bola vizita kedykoľvek. Ale chodili len poobede, ale bola som rada že mohli, keďže som bola po cisárskom. Pri prvom synovi mohli prísť iba na chodbu a ja som sa nevedela ani posadiť aby som neodpadla, takže to bol dosť problém.
V Humennom som mala kedykoľvek manžel bol bežné pri mne aj do 22-23.00
@lius ved neni zavedeny uz v kazdej nemocnici bonding ? Ja som rodila vecer, maleho si nechali do rana pri sebe aby som sa mohla vyspat (tazky porod som mala) a rano mi ho doniesli a od vtedy uz bol staaale so mnou. Este aj vysetrenia co sa dali mu robili pri mne na izbe. Som si myslela ze vsade to tak funguje. 🤔
@lius a co nemala si ju pri sebe? Mne ho priniesli hneď po porode bola som posita strašne ledva som zila. Dali mi ho a dovidenia 😁 bol pri mne vkuse.
@saskia_98
@ariannazara som sa asi blbo vyjadrila 🙂 myslela som to tak, ze po porode chcem, aby ta starsia bola pri mne bez toho, aby nas niekto obmedzoval....
Ahoj, rodila som v ZH, v nadstandardnej izbe bola manzelska postel, a muz bol so mnou skoro stale, aj tam spal.
@lius dám ti vedieť Môj kamoška rodila v súkromnej kde bol ubytovaný aj jej muž pri nej nromalne.
U Kocha v Bratislave ponukaju rodinny apartman, kde normalne mozete cela Rodina byvat pocas Tvojho pobytu. Len ak si dobre pamatam, cena je 1.000 euro za noc..
Rodila som na Kramaroch a navstevy len na chodbe, na izby su zakazane
Kosice-Saca-dospely mohol cely den, deti na navstevu ano, ale na cely den urcite nie. Neboj, zvladnete to. Aspon si uzije aj ocka, babku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lius ja som rodila v Kežmarku a myslím ze od 13-tej boli návštevné hodiny a rodina ihla byt aj do 18-tej manžel aj dlhšie niekedy aj do 19:30