Ahojte, kedy Vám deťúrence klesli nižšie do pôrodných ciest a koľko na to ste porodili? Som prvorodička a ani za svet sa nemôžeme dočkať kedy začne naliehať. Potrebujem nejaké babské recepty, celý deň gúglim a nič.
@nika898 hehe, mne nič z toho veru nepomohlo, prenášala som 10 dní, porod museli vyvolať, no ale za pokus nič nedá, podľa mna to nefunguje
Volakedy sa hovorilo že treba začať umývať okná....je to ako s tými schodmi...ja sa prikláňam skôr viac dní po sebe dlhšia teplá sprcha aspom 2x denne - to ti určite nemôže uškodiť...
Okná mám už umyté 😀 zdá sa mi dosť divné, že niekto má celkovo brucho dole už v 7.mesiaci a ja takto, dúfam že s tým ešte nebudú problémy ak predsa len neklesne ☹
@liza199 mne vzdy dieta kleslo az po tom, co zacala porodna cinnost, vzdy krcok vysoko, ze ho nahmatat nevedeli
Vyskusaj este sed a pohojdavanie na fit lopte, tym by malo babo klesnut nizsie, a tiez drepy. A ostatne poznam uz ako pisali baby vyssie, milovanie - moj gyn. povedal, ze ejakulat rozpusta zatku, tym sa vyvola porod, no u nas nezabralo 😀. Moj muz sa uz smial, ze je neustale len darca spermii, najprv ked sa snazime o babo a potom zase chceme aby slo von 😀, nieco na tom bude. No a klasika upratovanie, dlhe prechadzky a teply kupel. Drzim palce, dufam, ze to pojde vsetko pekne samo bez vyvolavaciek a samozrejme vsetko so stastnym koncom. Prajem vela trpezlivosti a sil pri porode
Ja som mala pri prvych dvoch az do konca brucho pod prsiami hore,ziadne klesanie nenastalo a hlavne pri prvom kebyze mi neurobia cisarsky neviem do kedy chodim s bruchom a o mal skor 5kg. Pri poslednej som mala pocit ze uz uz mi vypadne,strasne naliehala a to bola nohami dole.
Ahoj. Nie kazdej musi "klesnut" brucho. Napr. Ak je babo velke.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@liza199 ahojky kedy mi prvy zacal naliehat presne neviem ale babske rady. Pri prvom mi pomohol pohar cerveneho vina, horuce sprchy a sex do 3 dni som porodila. Pri druhom cervene vino ani sex nezabrali no zaberali horuce kupele. Asi 3x som si dala horucu vanu a maly sa narodil. Co este asi pomaha su dlhsie prechadzky a chodenie po schodoch. Drzim palce aby to cim skor prislo 😉