ahojki mamce,
max ma jedenast dni, porod bol v pohode, nemam sa na co stazovat. napriek tomu co som doma, furt len placem, neviem si najst miesto, neviem co so sebou. ked je maly hore, len place - mam pocit, ze to nezvladam velmi. kojim v pohode, je zdravy... mamicky, som normalna, ked sa neviem zzit s myslienkou, ze to male je moje a necitim k nemu zatial nic? je to hrozne to napisat, ale tak to citim, respektive zatial to necitim... pride to, vsak? ach, som zufala...
@anetkaadamko to je viac ako rok stara otazka 🙂
Hmmm..ale zaujimave,ze pred rokom jej nik na to ndodpovedal.... :-X
@tamariel , áno tá láska a radosť príde, to čo máš sa volá popôrodné blues, má to veľa žien po pôrode, niekomu sa rozvinir aj popôrodná depresia . Pri prvej dcérke som sa z nej skutočne začala z nej tešiť cca v jej 3 mesiacoch. snaž sa ísť čo najviac von, medzi ľudí, zavolaj kámoške, hoci len na hodinku - pre mňa je "spoločenskou udasťou" hoci len skočiť si na benzínku na kapučínko a koláčik, nad kočíkom prečitať časopis 😀 😀 😀. bude dobre, uvidíš 😉
@beruska141 . jáááj a ja som práve zosmolila odpoved 😕 😀 😀 😀
@bodka70 nevadi, vsak nie je jedina s tym problemom. aspon ostatne si precitaju. ja tiez som sa z malej zacala ako-tak tesit od troch mesiacov. dovtedy to bola hruza. az od tych troch mesiacov som si povedala - juj babatko moje, teba by som uz nikomu nedala 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.