Nechuť na sex po pôrode iné starosti

sandra_sul
23. nov 2012

Od porodu ubehlo uz 11 mesiacov,ale s priatelom som spala mozno 3-krat.Mam nejake problemy,raz je dobre,raz zle.Ale aj ked je dobre,tak sa neviem vzrusit,musim si vypit,ale aj tak to nie je ono.Problem je mozno aj v tom,ze kym sme spolu nezili v jednej domacnosti,tak to bolo eno nuno,stale niekde na chatach,vyletoch..Pipadal mi idealny,opdkedy je vsak dcerka na svete,casto sa hadame,hlavne kvoli peniazom,nepomahal mi donedavna a prvoradi boli kamarati.Ked to mam hnusne napisat,niekedy sa mi hnusi a nie som si ista,ci chcem byt dalej s nim,ale potom pozriem na malu a zapracuje rozum,ze potrebuje otca atd.Zazivate alebo ste zazili nieco take,poradte ako ste to riesili.

chvostulka
23. nov 2012

Maly ma rok, tiez mi "to" nechyba. Mam taky pocit z rozpravania druhych z okolia, ze to riesi asi kazdy. Snad je to dobou, v kt. zijeme, zivotnym stylom, na nic nie je cas....uz vobec nie na neznosti, kt. nam zenam chybaju a muzi "to" od nas vyzaduju.......

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
margarita
23. nov 2012

@sandra_sul
@chvostulka
zazivam to uz 2.x - su to hormony, mne sa to zlepsilo asi az ked som dieta odstavila od dojcenia 🙂
je to prirodzene - hormony, stres, unava...
asi ako ten for :
"Ja mozem mat sex kedy chcem. Napriklad tento rok sa mi este nechcelo..." 😀

amouramour
23. nov 2012

dolezite je urobit si cas s partnerom len pre seba ak sa da🙂a udrziavat ten vztah...my raz za cas na tajnasa randime🙂

sendy182
23. nov 2012

@sandra_sul jemu to nechýba?????neviem no porozmýšľaj.........príchodom dieťaťa do vášho sveta sa stávate rodičmi........no milencami by ste mali ostať naďalej..........možno si unavená........stereotyp......nevhodné slovné spojenia.......a hádka je na svete............skúste v kľude o tom rozprávať............čo vás robí šťastnými.....muž je rád ak príde domov a čaká ho s radosťou žena s dieťaťom............žiadne zhony.......kľud.......problémy su všade len tie zbytočné si netreba robiť...........

stellamaris
23. nov 2012

@sandra_sul aj u nas sa vela zmenilo od narodenia drobca,obcas sa hadame pre malickosti,ale rychlo sa ukludnime a pomahame si navzajom....so starostlivostou o maleho to riesime tak,ze jeden oddychuje a druhy sa stara o dieta a spolocne si dame niekedy rande na gauci,ked maly uz spinka,menej ako pred jeho narodenim,ale predsa...vysvetlila som partnerovi,ze mam na to menej chut a on ze v pohode,nenuti ma,takze nam rozhovor o tom pomohol predist nejakej krize.

ladyka8
23. nov 2012

@sandra_sul u mňa je tiež ten problém a tiež to pripisujem kojeniu, a tiež mi to nechýba

sandra_sul
autor
24. nov 2012

Ja som ani nekojila,jemu to chybalo,ale akosi to v poslednej dobe neriesi,akoby som to ptreniesla na neho.A bavit sa o tom velmi neda,lebo skoncime pri hadke o uplne niecom inom...

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
polyana
24. nov 2012

podla mna to nie je kojením, Ja som vôbec nekojila- nakolko som nemohla.Ale chuž na sex som absolútne nemala. Prvý rok to bolo hlavne unavou, pretože pri dvojičkách som fakt nemala kedy oddychovať a večer som bola rada,že aspon 3 hodinky pospím,kym opäť vstanem.🙂 Ale teraz už majú deti 5 rokov a stále to nie je nejaké časté. Pritom manžela milujem, a viem,že on lubi mna. Ale rešpektuje to. Aj ked občas mi smutnými očami povie: Tak by som chcel,aby si po mne viac túžila . Ale ja to proste na silu neviem. Preto sme spolu vtedy,ked to chceme obaja- a aj ked to nie je každý 3 den,ako by možno chcel manžel. Tak je to ovela vzrušujúcejšie🙂). Casom sa to urovná-uvidíš.

onestar
24. nov 2012

Tat tento problem ma podla mna 95 percent zien..asi tych pricin je viac...porod,starostrlivost,hormony,kojenie atd...Neviem kde som citala ale bola to svata pravda: Dieta problemy nevyriesi,prave naopak.Dieta odhali v partnerstve vsetky problemy.

slavka034
24. nov 2012

no vidíš a ja mám opačný problém..)))...ja by som aj chcela ale polovička nechce)))...poctivo som čakala kým neskončí 600nedelie...a niiišt...))))...kojiť kojím stále v pohotovosti som 24 hodín denne)))....a niiišt))) 😀 😀 😲 😀 ale ľúbime sa inú nemá boh ho zavaruj)))

meryka
24. jan 2013

U nás bolo všetko v poriadku až do pôrodu dcéry. Po pôrode, ako keby ma vymenili, už sú tomu skoro 4 roky a môj partner ma vôbec nevzrušuje :( Môže behať po byte aj nahý, aj tak nič necítim. neviem čo ten pôrod somnou urobil, ale už je to celé zle snami. Najprv som myslela že som nejaká chorá, že nič necítim, ale prišla som na to, že ak si predstavím cudzieho chlapa , tak to ide. Lenže takto sa žiť nedá. Ak si predstavím,že mám takto žiť ďalej, asi ma porazí. Priatel je zúfalý, aj ja....

simcika
24. jan 2013

Aj u mna je to tak, že sa mi hnusil ...vadlol mi to keď ma čakal v posteli, Stále som mala niečo iné na robote, vyhovárala som sa. Najprv som si myslela že to preto, že kojím...potom zas antikonecepcia. Potom že pred malým to nebudeme ... Ale povedala som mu pravdu, diskutovali sme o tom. Trvalo to asi dva roky, keď sa niečo pohlo. Viac som chodila medzi ľudí a podobne. Ale aj tak to nebolo ono. Aj tak som bola ako ufón 🙂 Teraz sa viac zaujímam o nejakú otvorenost vôbec - čo sa týka duchovna, a ten môj pohlad na sex sa konečne formatuje do " normálu" a zakaždým to vnímam ako akt lásky. ale trvalo to vlastne 4 roky, kým som prišla na tuto cestu. Mala som prosto ja v sebe blokadu. Bolo to o mne...
Čo sa týka toho, že si predstavím iného chlapa...síce mu nevidím tvár, je lepšie ako nič. A vraj je to úplne v poriadku. Keď to tak cítim, tak je to okej

maximouse
13. jan 2014

Neviem, ci sa mam tesit, ze takyto problem nemam len ja, alebo lutovat, ze nas je az tolko "nestastnych". S priatelom sme spolu uz vyse 4 rokov, mame krasneho 2-rocneho synceka a dcerka je uz na ceste. Do porodu prveho dietata bolo vsetko v najlepsom poriadku, mala som na sex chut stale, dokonca pocas tehotenstva som bola aktivnejsia nez priatel (bal sa, ze ublizi babatku). Bola som zalubena az po usi, naivna, vsetko som mu dokazala odpusti - VSETKO. Po porode sa vsak vsetko zmenilo. Na pohlavny styk som ani len nepomyslela. Myslela som si, ze je to tym, ze sme sa v tom case odstahovali k rodicom a stratili sme sukromie. Potom som to pripisovala antikoncepcii, skusala som kadejake vyzivove doplnky na zvysenie libida. Nic nepomahalo. Zacala som sa bat, ze som nejaka chybna. Bola som x-krat u gynekologa (aj kvoli tomu, ze ma po porode zacalo pri sexe pobolievat v podbrusku na lavej strane, aj kvoli tomu, ze to v posteli nie je take ako kedysi). Na nic neprisiel, len mi povedal, ze to moze byt mojou psychikou. Skusala som na nej zapracovat, ale nejak to nepomohlo. Myslela som si, ze sa to zmeni, ked sme sa stahovali od rodicov. Tesila som sa, ze budeme mat zas svoje sukromie, nakupila som si vzrusujuce spodne pradlo. K vyuzitiu nedoslo, kratko na to sme sa dozvedeli, ze cakame druhe babatko. Hormony sa mi duplom pojasili, prve tri mesiace som mala co robit, aby som vydrzala sama so sebou. Zistili mi problemy so stitnou zlazou. Odkedy mi endokrinologicka nasadila lieky, je to po mojej psychickej stranke omnoho lepsie, ale nez mysliet na sex, radsej myslim na to, kedy konecne pride noc a ja zalahnem do postele a sladko zaspim. Mozno je to tym, ze mal priatel pracu, aku mal - chodil domov len na vikendy, mozno je to odcudzenim a tym, ze som prakticky dva roky vychovavala synceka sama, mozno tym, ze uz nie som tak naivna ako kedysi a zacala som mysliet na jeho hriechy z minulosti, na ktore co i len myslienky mi ublizuje viac, nez kedysi jeho samotny preslap. Dufam, ze je to len hormonmi a po druhom porode sa da vsetko do poriadku. Chcem s nim stravit zvysok zivota a vychovat nase zachvilu 2 deticky. No mam strach, ze ho prejde trpezlivost a niekdajsi suknickar sa znovu dostane do starych kolaji. Ale ak mate dobry tip, ako sa od celeho problemu odosobnit a znovu byt perfektna zenska, ktora sa postara o dieta a domacnost a splni muzovi vsetky tri priania - dobre jedlo, vyborne pivecko a este lepsi sex, sem s nim. 🙂

jana5555
13. jan 2014

Ja si myslim, ze to je tym, ze nielen muzi sa radi pozru na peknu zenu a fantaziruju o nej, ale aj zeny snivaju o,, romantickych tajuplnych" hrdinoch, ale co uz moze byt tajuplne na muzovi, ktory lezi v slipoch na gauci , popija pivo a sleduje dajaky prihluply akcny film a potom este chcu, aby nas pritahovali 🙂

meryka
15. jan 2014

Baby....ja som tiež všetko vyskúšala.. :( Na môj veru ! Ešte som brala aj všelijaké vitamíny na povzbudenie sexu,a nič. Rodina sa nám napokon rozpadla :( Už takmer rok nie sme spolu. Malú mám týždeň ja,týždeň on. :( Chýba mi moja rodina :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre