Viete mi povedať ako to je, ak budem prenášať ale nechcem ísť hneď do nemocnice - dokedy hospitalizáciu môžem odkladať? Chcem byť z domu čo najmenej lebo mám ešte ročného drobca. Na kontrolu nemám problém prísť ale k sa dá chcem čakať doma.
Odkladať môžeš dokedy uznas za vhodné.
Prenasala som prvého aj tretieho syna. Pri prvom som na hospitalizáciu nastúpila 10.den po termíne, mala som už zle prietoky aj pásy, tak hneď vyvolavacka... teraz ori treťom som šla na hospitalizáciu cca týždeň po termíne a na4 deň mi až dali vyvolavacku, tiež som už mala slabé prietoky, nedostatok plodovej vody a takmer žiadne pohyby...
2 týždne môžeš podpisovať reverz, dlhšie by som už neriskovala. Ale do toho 42+0 plánujem aj ja podpisovať reverz, ak budem náhodou prenášať.
ja som rodila v BA UNB a tam po 10 dnoch po termine planuju vyvolavanie, dlhsie nedovolia prenasat (aj my tak naplanovali ale maly sa rozhodol dva dni pred tym naplanovanyk terminom, ze ide sam)
Mňa hospitalizovali 41+2 a síce som tam neznášala každú minútu, nakoniec som za to vďačná, keďže každý deň ma dávali 3x na pásy a vďaka tomu hneď zistili na tretí deň hospitalizácie skoro ráno zlé ozvy a mohli spraviť akútne sekciu, aj vďaka tomu mám zdravé bábätko 🙏
Ročný drobec nemá otca ani babky.ktore by ho postrážili.aby si ty neriskovala zdravie druhého dieťaťa?
Tretieho som prenasala 10 dni, kontroly kazdy den, nakoniec mi dr vypisal papier do nemocky s prijatim na dalsi den a este v ten vecer mi odtiekla plodova voda, porod.
Po termine som chodila kazdy den na pasy ziadna hospitalozacia.porod vybolavali na 10 den po termine prijali ma den vopred najprv skusili hamiltona ked sa do rana nespustil dostala som rano vyvolavacku
Prepac, ale nechápem tieto postoje ze ty nechceš... doma ti par dni nevedia postrazit maleho maleho? Vsak to nie je batola uz preboha🤦♀️ ked podises, ze ti maju dat pokoj, porod si v pohode aj doma. Situácia sa môže zvrhnúť z minúty na minútu, a ty môžeš dojst na kontrolu neskoro. Som myslela ze rozhoduje doktor inak...
na 10. deň po termíne prídeš do nemocnice a hneď vyvolávajú... (väčšinou) ...
no ako hovorí @lienka.7 .. tiež sa čudujem.. nevidíš si do brucha, čo sa s nenarodeným babatkom deje a nemáš šancu to ani zistiť, takže za mňa dosť trúfalosť... ja som šla na vyvolávanie na 10.deň a to sa malá už dusila... tak rýchlo cisársky... a ja som pritom necítila nič iné... keby som sa tiež tak zachovala, že nechcem, tak je chúďa už dávno zadusená...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som podpísala reverz ,že odmietam hospitalizáciu. Nebol vôbec problém, akurát musíš chodiť potom každý deň, respektíve kazdý druhý, na kontrolu. Malý sa vypýtal na svet presne 2 týždne po termíne.