Ahojte, chcela by som zistit skusenosti tie z vas, ktore boli pri porode nastrihnute a bola site aj zvnutra- cely krcok.. pri dalsom porode su nejake komplikacie alebo hroziaci predcasny porod?
Zahojene to je ale ci to moze mat vplyv.
Dakujem za odpovede
Tak to je super sprava. Bohuzial som sa 2 mesiace davala dokopy. Cely ten cas ani sediet, ani stat ani chodit som nevedela a na maleho sama som bola..
Asi je to individualne aj tak ;) dakujem
Ja som síce mala šitú iba časť krčka, ale rozdiel medzi dvoma pôrodmi je 20mesiacov, ja som nemala žiadne komplikácie, pôrod som mala vyvolaný 41+0, lebo malému sa von nechcelo. Druhý pôrod bol v pohode, takmer bez zranení (ne cvičila som).
Aj po prvom, aj po druhom pôrode s nástrihom, šitie dnu aj von, tretie úplná balada, len dva stehy. Ale asi sa mi zapálili, pri močení som trhala obkladačky.
Neviem čo všetko mne šili pri prvom, podľa mňa veľa ale neviem porovnať. Pri druhom má nemuseli šiť vôbec, čo bola paráda. Áno som nevedela, že som rodila. Teraz čakám tretie, vraj mám krcok natrhnuty ( to mi hovorila už po druhom pôrode) a vraj to vôbec tehu ani pôrod vôbec neovplyvňuje
Dakujeeeeeem 👌👌👌
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
U mňa to problém nebol a druhe šitie bolo takmer bezbolestne, už druhý deň som nič necítila. Rodila som po troch rokoch