Ahojte, mam otazocku.. pred porodom som cvicila s annibalom, no porod bol taky rychly vratane tlacenia, ze som sa bud natrhla alebo ma doktor nastrihol - neviem vtedy mi to bolo jedno len som zacula ze sa trham tak neviem ci tomu pomohol :D , len mam proste dva alebo tri stehy ktore ma neprijemne “ tahaju” tam dole… ked sa stichy uvolnia zlepsi sa to, alebo to mozem pocitovat aj po zhojeni?
@nika3136 vdaka, potesila si ma :D
Mňa lekár pri pôrode nastrihol+ruptura 2.stupna,mala som okolo 45 stehov +- a som rok a pol po pôrode a v poriadku
@daranka18 pane bože to muselo byť strašné :(
No najhoršie bolo to šitie,keďže to ani neumrtvuju 😁 ale potom každý deň lepšie a lepšie. Skôr mám traumu z toho čo bude ochvilku,keďže čakám druhe
@daranka18 ale toto ma tiez zaujima, tie stehy su nejak potom hned popri sebe? lebo kde by sa tam voslo 45 stehov? ja mam 2 alebo 3 ale medzi nimi asi 1cm medzery a mam pocit ze prave to ma tam taha… ze su daleko od seba.. je rozdiel ak niekto povie ze mal 2 stehy na trhline velkej 1cm a ked mal niekto trhlinu 5cm a 3 stehy …
Ja som mala asi 3 stehy a tahalo to strasne, mne sa jeden z nich zapalil dovnutra. No jak na potvoru. Tak vies my nemame 45 stehov, lebo to bolo iba take vonkajsie skrabnutie. Proste nemame skody vnutri. Toto ani nebudes poznat po roku, ze si rodila. Ja tam nemam nejaku jazvu.
@kiki68 hmmm no ja len dufam ze prestanu tahat cim skor a vypadnu :D
Mne po 4 tyzdnoch vypadli, neviem cim to sili, vytiahla som ich pinzetou 🙈
@kiki68 a tahanie bolo az kym si si to nevybrala?
Ano
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Tahaju ta asi cerstve stehy. Ja som mala obrie sitie na 16stehov, dnes som uplne ok, nic necitim