Tie, ktoré ste používali Aniball, na koľko najviac stlačeni ste si ho nafukli a vytlačili?
najviac mi vyslo 34 stlaceni a pre 32,2cm
@vasjar ved to nie na zaciatku:D to na konci, uz pred porodom, toto bol strop co som dosiahla....na zaciatku som ani len balonik tam nevedela dat, az na tretie cvicenie a ledva ledva som vytlacila ten zakladny obvod co je 16cm myslim....🙂 tie prve cvicenia som stlacila tak 2-3x, pri 7 stlaceniach mi vychadzal obvod cca 18.6cm, ale teda tie pocty stlaceni boli vzdy rozne, ze nikdy to nesedelo ze dalsie cvicenie by rovnaky pocet stlaceni bol aj rovnaky obvod, bolo to len orientacne
@vasjar neviem koľko stlačení, ale na cca 24 cm som sa dostala, malý mal hlavičku 36 cm a nástrih som nemala. Podľa mňa to nie je o cm, ale o technike uvoľnenia balónika.
Tak to som neratala, iba tie cm. A skoncila som nejak na 32cm .
Mohla by som sa opýtať dom 4mesiace od pôrodu a znovu som otehotnela :( mám 18 rokov . Čo mám robiť . Bábätko nechcem dať preč
To áno musíme ❤️A nevedeli by ste mi povedať v akom som tt ? Lebo poslednú MS som mala 16.4-19.4 ale bola nepravidelná . Na tehotenskom teste mi ukázalo že v 2-3tt ale keď som si dala tehotenskú kalkulačku tak že v 6tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.