Naco je potrebne v porodnici nahlasit meno a adresu pediatra?
To je test na co? A preco sa vysledok nezapisuje do tych papierov ktore sa z porodnice odovzdavaju pediatrovi?
lebo tie vysledky su az vtedy, ked ste s dietatkom doma... myslim, ze do 3 tyzdnov....
u nás aj preto,že pediatričke nahlásia kedy ide bábo domov a ona príde domov na návštevu(aby si s takým drobuliatkom nečakala v plnej čakárni) a potom už ideš ty na poradňu 😉 (ale to už má bábo 4 až 5 týždňov)
ja som pediatricke volala hned, ako sme prisli domov a na druhy den rano bola u nas... Keby to posielali z nemocky, nestihla by to tak skoro.... 😉
🙂 neviem ako to je 😀 😀 😀 ...ale mne sa stalo pri prvom synovi (nar.2000) že som v pôrodnici nahlásila pediatričku ktorú sme si vybavili a zrejme tam mali nejakú aktívnu sestru alebo administratívnu silu a zahlásila narodenie dieťaťa aj doktorke podľa obvodu....z nemocky som prišla okolo 11 a asi o hodinku niekto zvonil 😕 a tam stáli dve ženy=doktorka so setričkou podľa obvodu 😀 😀 prehnali sa zbytočne ☹
Ja som totiz nahlasila inu ale zacali sme chodit k inej a neviem ci je to teraz problem.
hanam ak by visli zle testy urcite by ta podla bydliska kontaktovali neboj
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Pretoze v porodnici sa robi test krvi z paticky dietatka a vysledok sa zasiela pediatrovi 😉