Prosím o radu či môžem mať nalakovane nechty na nohach pri pôrode.
Ahoj, na nohách áno, ale na rukách by nemali byť, poprípade ak budeš rodiť cisárskym, aby mohli sledovať okysličenie.
Ja som pri sekcii nemohla ani na nohach.
A to ti sanitar odlakuje, alebo rovno zrthavaju?
Ja som mala a rovno cervene 🙂 Ani som si to neuvedomila, ked som tam sla a nikto proti tomu nic nemal...
tak toto ma nenapadlo risit ani pri jednom porode. ako dobre ze sa to dozvedam az teraz ze aj toto sa da riesit, este by som nahodou zacala moc rozmyslat 😀
Nemala by si mat,na rukach vobec ale mne kazali odlakovat nechty aj na nohach tesne pred cisarskym
Mne ich este na operacnom stole odlakovavali - na nohach.....akutny cisarsky, ale nevedela som ze nemozem mat nalakovane 🙂
to som este nepocula,ze nesmu byt nalakovane nechty..
Mne povedali pri predoperacnych vyšetreniach že môžu nalakovane byť aj na nohách aj na rukách ale na každej koncatine jeden prst nechať nenalakovany. Takže až taká blbá otázka mi to nepríde, ako sa z toho kosite 😒
tak toto by ma nenapadlo veru.. ja som pri porode mala na nohach urcite nalakovane, to mam vzdy a na rukach si nepametam ci som mala..
Mala som akutnu sekciu a nalepene gelove na rukach, absolutne ziaden problem. Kedze bola zima, na nohach som nemala, ale v tej chvili by som to asi neriesila 😀
Nemali by byť. Pôrod je istým spôsobom zákrok, ktorý môže skončiť kedykoľvek z nejakých dôvodov cisárskym. Cisársky pôrod sa považuje za operáciu a pri žiadnej operácii nemajú byť nalakované nechty. Nejde o rozmar, ale pri operácii sa sleduje aj sfarbenie kože pod nechtom a či nastávajú nejaké komplikácie. Takže nejde o žiadnu srandu.
..aspon jeden by mali byt odlakovany..pri sekcii je zakazane mat nalakovane nechty, v pripade ze sa nieco stane sleduju ci nechty nemodraju
Ja som mala na rukach nalakovane,aspon ked som uz vyzerala ako vygrcnuty rezanec tak nechty boli pekne 🙂 Isla som po termine na planovany porod a bola z toho neplanovana sekcia.Len jedna sestricka mala pripomienku k nechtom ale aj to bola taka furia protivna takze v poho
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Seriously? :D