Ahojte baby, som ešte len v 34tt, pred tromi dňami som bola na poradni a gynekológ skonštatoval, že mi často tvrdne bruško čo som mu aj potvrdila dokonca ešte aj keď som v kľude. Asi posledné 2 dni cítim mierne bolesti ale teraz v noci som sa prebrala na to, že mám bolesti a trebalo mi čúrať tak som šla, následne, keď som sa vrátila do postele ma úplne prehnalo (hnačka) bolesti mám už cca polhodinku v intervaloch 2 až 3 minúty s takou istou intenzitou celý čas akurát teraz začali slabnúť. Myslíte, že to môže niečo znamenať? Že to môže predpovedať blížiaci sa pôrod? A ešte aby som nezabudla bruško mám padnuté dosť nízko. Som prvorodička tak sa obávam ze môže ísť o predčasný pôrod. Prosím vyjadrite svoje názory a skúsenosti. Ďakujem
@anorev123 hneď choď na pohotovosť. Toto nie je dobre. A predsa radšej ísť aj keď by to nič nebolo ako nejsť a ľutovať..
Mala som to v 33tyzdni...Rano som sa zobudila..strasne ma prehnalo a hned bolest do chrbta..alle taka ze som plakala...A drobec sa pytal von...V nemocnici som ležala týždeň hore nohy..Narodil sa mi v 38tyzdni😙Sup sup do nemocnice nech drobec este pobudne v brusku ma cas💋
Ďakujem za odpovede. Nakoniec tie bolesti pominuly a ja som pred piatou zaspala. Teraz ma bolí už len chrbát. Ale už aspoň viem čo nabudúce robiť ak by sa niečo také zopakovalo.. Ďakujem
@anorev123 byť tebou to neignorujem. Niektoré baby mali bolesti chrbta keď išli rodiť a hnačka je tiež predzvesť pôrodu..
@anorev123 mne tak začínal pôrod....aj jeden aj druhý....tiez by som asi sla na pohotovost
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@anorev123 ahoj, myslim, ze by si mala ist k lekarovi, vyzera to ako kontrakcie. Plodova voda ti asi netecie, ale radsej ist skor a mozno zbytocne ako neskoro.