Ahojte baby, mna by zaujmalo ci sa da prirodzene porodit aj ked som pred dvoma rokmi absolvovala plastiku rodidiel - rektokela. Po prvom porode ma zle zasili a rok nato som znovu rodila (dieta malo 4840g) a moj problem to len zhorsilo. Tam dole to bolo cele povolene tak som sla na plastiku a celu mi ju zuzili. Mna by zaujmalo ci niektora ma taku skusenost s tym a naslednym porodom, lebo sa toho dost obavam. dakujem za kazdy nazor 🙂
otázka na odborníka
@poky1501 urcite nie nespekuluj...
Ja mam plastiku močových ciest a neodporúča sa prirodzený pôrod ...( všetko by sa to tam dole dokaslalo) koli tomu som bola aj na konzultácii u urologa a ze jasne v pohode možem rodiť no a ked to na mna prišlo po 17hodinovom trápení to aj tak skončilo akútnou sekciou a na stole doktor skoro odpadol ked videl jazvu a vlastne som mu povedala ze co mi operovali len sa rozčuľoval ako ma niekto mohol dať rodiť prirodzene....mohli ma dať hneď cisárskym a bolo by to bez trápenia
@nikolienka dakujem za nazor lebo naozaj mi to vrta v hlave a da sa poprosit dr. O cisarak ? 😒
@poky1501 mas nato vážny dôvod normálne nech ti ho naplánuje tvoj gynekológ
@poky1501 Ahoj. Viem, že je to dva roky stará diskusia. Mňa by ale zaujímalo, kde ti tu plastiku robili a ako si bola potom spokojná. Je tam dlhá hospitalizácia? Ja som rodila pred 7 týždňami a tiež to tam dolu pokašľali, takže to bude vyžadovať opravu. Ja ale ešte kojím. Bola si až po odstavení na operácii?
@bodulienka prosim vas zistili ste kde mala plastiku?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.