Ahojte kočky, som v 34 tt, krčok mám 1,5 cm a bránku na špic prsta a neviem, či môžem plávať? Lekárka mi hovorila, že nieje problém, ale vtedy som mala bránku zavretú, tak teraz neviem...Ďakujem
nie
ja v tom problem nevidim
bránka je ok..ale to otvorenie nie..dostane sa ti infekcia ,nastane pôrod a možné problémy 😒
kedze som tiez bola otvorena, tak jasne NIE...teraz by si sa mala aj setrit, ak nechces skor porodit, ...pripadne ak nechces fakt skoncit z nohami hore v nemocke..a to som ta nechcela vystrasit..ja som takto skoncila...drzim ti prsty, nech to krasne dotiahnes do terminu a mas krasne zdrave babo 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
No ja by som to na tvojom mieste neskúšala ani náhodou, neriskovala by som 😒 .
Ja som takto ležala v nemocnici s nohami hore ☹ , aj ked je pravda, že to bolo oveľa skôr (26 t.), ale môj názor..., tehotná mamina otvorená na 1,5 cm do bazéna nepatrí.
Oddychuj, plánuj, pripravuj, ale hlavne šetri sa, aby si onedlho nebola otvorená na viac cm a nespustil sa spontánny pôrod.....
Držím palce 🙂 .