Ahojte baby, viete mi niekto poradit ci mozem pit cajik z ostruziny ak uz sa otvaram? Som 36tt
Ahoj ja som pila ostruzinu od 35tt...ale ked sa otvaras neviem....skusila by som si zavolat k dr ...
Môžeš ale z osobnej skúsenosti neodporúčam , ja osobne som po troch dňoch pitia mala takých silných poslíčkov že som plakala od bolesti takže opatrne
Neviem či ste už porodila ale keď nie tak vám odporúčam piť čajík..a ešte jesť denne lanové semiačka rozdrvyt a dať jo jogurtu ..tiež má dobrý vplyv na pôrodne cesty..ale si myslím najviac pomáha cvičenie s anibalom...len to už asi by ste nestihli..od 34.týždňa som cvičila denne 1hod.deň pred pôrodom som dala 36cm a maly mal 37cm hlavu a 4400g.Bola som bez nástrihu, bez poranenia a bez šitia.Po pôrode som ani nevedela že som rodila.Nemala som problem ani s močením a ani zo stolicou.Na 3 deň ma prepustili domou.6týždnov pred pôrodom som bola otvorená na jeden palec a 2 týždne pred pôrodom mi odišla časť z hlienovej zatky..a vôbec mi cvičenie nespôsobyl predčasny pôrod.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ano podla mna mozes. Ja som ho pila od 36tt. Ale neotvarala som sa. Ono je to dobra vec. Pomaha to vraj k lepsiemu porodu. Ja som este lanove semiacka tie tiez ulahcuju porod.