Ahoj baby som po porode 3 týždne a už sa necistim skoncilo mi cistenie chcela som sa spýtať s manzelom som mala pohlavný styk dva krát či nemozem otehotnieť počas sestonedelia a vaše skúsenosti . Necistim sa už týždeň ani vytok mi nemam a sitie mam zahojene dakujem za odpovede
@nikola599 nemala by si, ale mozne je vsetko, my nemame ako vediet, ci ti uz opat fachcia vajecniky ... a kedze mas medzi detmi rozdiel 11 mesiacov, teda si otehotnela cca 2 mesiace po prvom porode, mozne je vsetko. ja som ani pol roka po porode nemala ovulaciu. ty si uz bola tehotna opat. clovek by ocakaval viac zodpovednosti, nie najprv sex a potom sa pytat, ci som nedajboze neotehotnela ... teda, pokial tretie dieta nechcete 🙂
Mám kamaratku, ktorej mama išla na kontrolu po sestonedeli a bola už zasa v tom...
Mozne to je ...poznam mamicku co ma medzi detmi rozdiel 10 mesiacov...
inak celkovo sa pocas 600nedelia neodporuca pohlavny styk kvoli infekcii...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Samozrejme,ze je otehotnenie mozne...pri kazdom nechranenom styku je mozne.... a odporucam navstivit gyndosa,ked ste uz na to hupli,aby ta mrkol,ci je vsetko zahojene...