Ahojte žienky. Chcem sa opýtať či pri pôrode môžete mať spravenú manikúru a pedikúru. Ďakujem za odpoveď
mozes, ale idealne aspon jeden prst by mal byt priesvitny. aby keby nahodou nieco vedeli sledovat
nie na porod iba zanedbana a s mastnymi vlasmi 🙂 a teraz vazne, ak si myslela klasicku manikuru a pedikuru tak jasne, ze mozes, ak si myslela gelove nechty na rukach tie mozu byt problem ale saturaciu a farbu lozka vedia stale sledovat na nohach (ak by si mala aj tam moze to byt problem)
mozes mat aj aj. aj gelovky. ja som mala gynekologicku operaciu, vyslovene som sa na to pytala vrchnej sestry, len mavla rukou, ze si to mam nechat, ze su to len take povedacky, ze ich zeny mat nemozu. cez vianoce som mala sekciu a detto, nikto mi na poradniach nevravel, ze gelovky mat nemozem, este na poslednej poradni mi sestricka ukazovala ako budem lezat pri sekcii a pochvalila mi nechty.
U mna to tiez nikto neriesil
Idealne mat aspon jeden necht ,,prirodzeny,,
Idealne je, neukamenujte ma, ak cerstva mamicka ak manipuluje s dietatom, nema dlhe gelove nechty. Aj kvoli hygiene, aj kvoli bezpecnosti pri manipulacii s babom. Cize moj nazor je, ze na manikuru ano, ale radsej by som si ja dala gelove dole a dala priesvitny lak/francuzku na kratkych nechtoch bez gelu. Hovorila mi kamaratka sestricka, este v case korony, ze ked robili testy umyvania ruk, tak tie gelove vysli najhorsie. Najviac bakterii po umyti ruk bolo za nechtami a pri nechtovom lozku vpredu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som mala, pred pôrodom som si dala pre istotu bezfarebný gel a francuzsku aby bolo vidieť lôžka