Môžem mať predĺžené vlasy počas pôrodu?

lorianne98
22. jan 2021

Ahojte , chcela by som sa spytat ci mozem mat pocas porodu predlzene vlasy , mam ich nadpojene eurolockmi co su kovove kruzky , neviem ci ich teda dat dole alebo ste niektora rodila z predlzenymi vlasmi ?

simona92101
22. jan 2021

@lorianne98 ako ti brania predlzene vlasy pri porode? Urciteto nema ziadny vplyv..

elementissa
22. jan 2021

Aký majú súvis vlasy a pôrod? Prečo by si nemphla mat nadpojene vlasy? Nečudovala by som sa, keby to niektorá z našich zapadakovskych nemocníc mala v podmienkach, ale reálne ťa vlasy nijako neohrozujú. Ani dieťa, ani personál ani sprevádzajúcu osobu. Takže, no prob

tncka
22. jan 2021

@lorianne98 ak si ich tam nebudes sklbat tak nevidim problem🤣🤣

miadi
22. jan 2021

No to je problem vsetky zeny musia byt pred porodom vyholene 😂nie to volakedy zeny vyholili ale nie na hlave na opačnom konci. Mozes rodit aj s turbanom na hlave mozes mat makeup aj korunku vo vlasoch sa ti nikto hrabat nebude🤣

lorianne98
autor
22. jan 2021

Aj mne to prislo divne , ze preco by som nemohla mat vlasy nadpojene pri porode , no jedna znama si ich dala odpojit lebo ze nesmie mat kovove spoje 🤦‍♀️

andrea_ff
22. jan 2021

@tncka 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣

hindakus
22. jan 2021

@lorianne98 tak pred operaciou, pred magnetickou rezonanciou sa kovy odstranuju, tak to asi keby mala komlikacie, preto si vlasy dala dolu

cufuk
8. mar 2023

@hindakus ja som mala pocas MRI mikroringy,,a kym ti nesnimaju hlavu,,tak im to vôbec nevadilo🙂 tn nemocnica

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre