Môžem mať menštruáciu mesiac po pôrode?

mimkaz
30. okt 2011

Ahojte.Som mesiac po CR a dnes ráno som začala nejak viac krvácať, ale mám pocit, že je to také krvácanie ako pri menštruácii, aj ma jemne pobolieva v podbrušku a aj v krížoch.Po pôrode som špinila len máličko a posledné dni skoro vôbec tak ma to ráno zaskočilo.Dojčím tak 4-5 krát denne a 2-3 krát v noci.Môže to už byť menštruácia?

damiankad
30. okt 2011

@mimkaz Môže aj ja som ju dostala hned mesiac po pôrode..utekala som ku lekárovi a ten mi to len potvrdil...takže u mňa žiadna pauza cez dojčenie..menzes sa mi dostavil hned 😖 😠 ☹
A niektoré žienky vraveli že po pôrode sa bolesti zmiernia..no ja by som nepovedala ..sú také intenzívne ako predtým 😢
A ešte...ja som mala menzes aj prvé tri mesiace tehotenstva taký slabunký 😔

mimkaz
autor
30. okt 2011

@damiankad tak som kúsok kludnejšia,zlakla som sa či sa mi nestalo niečo z jazvou alebo s rezom na maternici ale myslím že to by som mala omnoho väčšie bolesti.... 😝

zzzz128
30. okt 2011

Aj ja som bola po SC,mesiac a pol som krvacala,potom to bolo len špinenie,po pár dňoch som znova krvácala,doteraz neviem či to bola MS alebo ešte krvácanie,išla som doktorovi,dal mi injekciu a prestalo to 🙂

katy1979
30. okt 2011

ja som sice rodila normalne ale ano je to mozne mna to postretlo dvakrat. ziadna pauza.

lypka
30. okt 2011

no som na tom podobne žiaden oddych hned po mesiaci bola pluha späť, ale musím uznať, že bolesti mám menšie ako predtým, ale chodí si ako sa jej zachce, žiadny pravidelný cyklus, ale no čo už ešte negrckám, tak tehotná asi niesom 🙂

gubcikova
30. okt 2011

ja som rodila prirodzene a špiniť som prestala po 6 týždnoch a 2 týždne na to mi prišla menštruácia.ked sa ma gynegolog pýtal na menštruáciu som mu povedala,že 2 týždne po a on povedal,že to nebola mrcha,ale som sa dočistovala,tak neviem.inak potom mi mrcha prišla až po roku.

damiankad
30. okt 2011

@mimkaz Aj ja si myslím...ved si odsleduj koľko dní ti to krvácanie potrvá ak by sa ti niečo nezdalo tak zájdi za lekárom...u mňa to trvalo 4 dni ako mávam menzes
@gubcikova mne mrcha došla aj daľší mesiac 😖 a bolesti rovnaké ako pred pôrodom 😠

akika722
30. okt 2011

aj ja som mala hned po 6stonedeli aj napriek tomu že som kojila

leeenka26
30. okt 2011

@mimkaz ja som tiez mala o iste. Uz uz mi koncili ocistky a naraz sa spustila krv ako pri ms, celkom silnej ms 🙂 a trvalo to tak do tyzdna. Pytala som sa na to lekara, ten povedal, ze to moze byt ms ale to moje byt aj docistovanie po porode, niekedy sa stane, ze krv tam zostane a potom sa spusti pri prekrveni malej panvy, napriklad.

286
6. dec 2015

Ja som po cisarskom 4 mesiace 2x som mala krvacanie neviem ci to bola mrcha alebo cistenie po porode teraz sa to zastavilo asi mesiac nic dieta kojim myslite ze mam ist k lekarovi a zbytocne sa nestresovat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre