Som 4-tyzdne po porode, stehy mam uz zahojene tak co si myslite-MOZEM? 😕
ahoj pokial viem tak nesmies lebo sa to vsetko tam precistuje a to neni jak normalna menstruacia........aby sa ti tam nieco nezapalilo vsetko musi von............aspon pokial viem 😉
Určite nie, aj ja zvyknem počas menštruácie používať tampóny, ale počas šestonedelia som dodržiavala zvýšenú hygienu, ako poradili v pôrodnici a k tomu patrilo aj používanie hygienických vložiek 😉 myslím, že tých pár týždňov sa to dá vydržať 😉 🙂
uf no ja by som to neriskla ...a to ta teda lutujem že este po 4t krvacas,ja som mala pokoj pri vsetkych do 10 dni tak neporadim
ak nevidis zapal a infekcie na kazdom kroku, tak podla mna mozes... s tym vypadavanim to nie je az taky vtip, ja som takto po porode musela s tamponmi skoncit... 😒
@iwka123456 určite nie. A ak nerada používaš vložky aj normálne, tak skús pouvažovať nad kalíškom, je to omnoho zdravšie a bez rizík na rozdiel od tampónov 😉
ja som tampony nepouuzivala ani po missed abortion, a presla som na vlozky.. a urcite ich nebudem pouzivat ani v 6sto nedeli.. mozno neskor ked sa vsetko znormalizuje.. ale to tiez uz nie stale ako kedysy
ja si zivot bez tamponov predstavit neviem, ale v sestonedeli by som to neriskovala...radsej nie
nie, ani tampon, ani menstruacny kalisok
http://www.mooncup.co.uk/advice-centre/faqs.htm...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Nevypadne??
Sorry blby vtip - ale k veci - NIE. Toto spinenie aj ked posledne biele ci zltkaste je vysoko infekcne a nemalo by sa v tele zdrzovat ani nie na tampone...