Môže to byť predčasný pôrod?

28. sep 2024

Zdravim , mám už asi tretí deň bolesti brucha hlavne na ľavej strane , stále ma to boli neviem sa ani pretočiť na druhu stranu , ani sa postaviť z ľahu, všetko je už veľmi ťažké a bolestivé , niekedy to je bodava bolesť, inokedy kŕč .. som v 35 tyzdni 😞 tento týždeň som mala aj poradňu a bolo všetko v poriadku tak neviem no ….

matullienka
28. sep 2024

Prečo s tým nejdeš na pohotovosť? Pohyby bábätka cítiš normálne? Je možné, že ti na niečo tlačí ale to ti bez vyšetrenia nikto nepovie

januska12323
28. sep 2024

Môže to byť hocičo, choď sa dať skontrolovať.

autor
28. sep 2024

@matullienka pohyby cítim normálne , sú dosť silné všetko ma už boli aj tie pohyby 🙈😁 na pohotovosť som nešla lebo v stredu na poradni bolo všetko v poriadku

autor
28. sep 2024

Len som chcela vedieť tu od skúsenejších žien či to je normálne , posledný mesiac je už predsa asi normálne že nás vsetko boli nie ?

matullienka
28. sep 2024

Áno bolí už skoro všetko, ale zase nie každá bolesť je ok, ja by som to na tvojom mieste dala skontrolovať

qwer2019
28. sep 2024

Ako ja nejdem strašiť. Ale na poradni moze byt všetko v poriadku. Prvé tehu som mala fajn, druhe trhu tiež tak vyzeralo, že všetko dobre. Deň ti už presne nepoviem, už je to pár rokov, ale na poradni všetko ôk a za 3 dní som zacala krvácať a už som ostala na rizikovom a bola som hospitalizovana v 7m. A v 8m som porodila. Čiže pri tehotenstve sa veci vedia rýchlo zvrtnut. Možno je to v tvojom prípade banalita, ale ja by som išla. Nič za to nedáš.

jaass
28. sep 2024

Určite pohotovost. A nebuď smutná, 35tyzden je uuuuuplne v pohode 💙 ja som nemala žiadne bolesti a rodila som v 32tt lebo babatko zomieralo vo mne. Daj prosím vedieť ako si dopadla na pohotovosti, myslím na vás 🌸

andrejka1974
28. sep 2024

Určite chod na pohotovosť môžu to byt aj obličky neváhala by som ani chvíľu

kitycat
28. sep 2024

Ja som predcasne rodila v 36tt a priznaky ci bolesti ziadne. Lezala som.
Nikdy nevies co sa deje

svetlonos
28. sep 2024

V 35 tyzdni som tancovala na svadbe do pol štvrtej rána a bavila sa parádne. Nič ma nebolelo a nepichalo. V 37 som už nič zo zeme nezdvihla a sedela len na gauci pri ventilátory. Chodila som len na wc, jesť, spat, sprcha 🫣. Syna do a zo skolky vodil muž. Mala som cely čas tvrdnutie brucha, len som to neregistrovala ako kontrakcie keďže som pri prvom ani jedného poslicka pred vyvolanym porodom nemala.
Ale keby mam bolesti, volám mojej dr a pýtam sa jej. Kolegyna mala super aktívne dieta a už od 30 tyzdni sa nevyspala, lebo malý ju hrozne kopal do rebier.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre