Ahojte, chcela by som sa spýtať... Končíme 36tt a pred malou chvílkou som si všimla na wc, ze zo mna vychádza zvlaštna hmota 😅 Vyzerá to ako biela zelatína, natahuje sa a je to huste... Moze to byt hlienova zatka??? Vobec tam ale neni krv...v pondelok mi vsak zistil mikozu a lekar mi predpisal jednorazovo gynastan, tak neviem ci to moze byt este pozostatok z choroby... 😲 nemam bolesti, ani ine problemy...az na to ze mi lekar povedal, ze mi maly tlaci na krcok, a ze porod moze prist skor...
@mamina1234 podľa mňa to môže byť ešte z tej mykozy 🙂 ale aj mne teraz pri druhom dieťatku šla pomaličky hlienová preč...pokiaľ tam nie je krv, neplaš sa....ja som dokonca raz aj máličko špinila, myslela som, že to už pôjde, ale nič, ešte dva týždne sme boli 2v1 🙂
ja mavam take vytoky, dokt mi vravela ze je to tym, ze som brala na zaciatku hormony, tak tebe to mohol sposobit gynastan
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@mamina1234 mne hlienová zátka odchádzala postupne a to mesiac pred pôrodom