Ahojte mamičky chcem sa spýtať či aj v tejto covidovej dobe môže byt zaockovany otecko pri pôrode. Ja zaockovana nie som. Neviete niektorá ako to je ?
okrem toho, že v každej pôrodnici inak, tak ešte aj každý týždeň inak 😉 treba riešiť okolo 38tt a tam kde chceš rodiť
v kazdej nemocnici inak. v KE -Saci je jedno, ci ocko ci neocko, musi mat max 72hod.stary pcr negativ, vtedy k porodu moze. zatial. ja rodim cca o mesiac a som si ista, ze to dovtedy skrz aktualnu situaciu uplne zakazu sprievody pri porode.
@matkahelka no aj ja sa bojím lebo o chvíľku by som mala rodiť a každým týždňom je situácia horšia a horšia. A celkovo sa bojím byt sama pri tom
Vo väčšine pôrodníc potrebuje otec ATG test, ale teda treba fakt zistiť ako to majú v tej kam ideš rodiť.
A kam sa chystás rodiť ?
Ale najlepšie bude zavolať na pôrodnicu a spýtať sa
@klip0 rozhodujem sa medzi Rimavskou Sobotou a Lučencom keďže som z toho okolia. Samozrejme šla by som aj do lepšej ale keď to príde náhle nebudem mat na vyber. Akurát teraz sa bez očkovania ledva do obchodu tu dostanete takze si myslím že k pôrodu to bude veľmi veľmi ťažké vybaviť
O Rimavskej sobote som čítala že tam vôbec nepúšťajú, ale či je to pravda netuším. Najlepšie spravíš ak zavoláš priamo tam, do oboch pôrodníc a budeš vedieť
@klip0 Joj to ani nestraš, dúfala som že sa to nejako dá aj v tejto situácii lebo fakt tam v ten deň nechcem byt sama. Dúfala som že tam bude pre moju psychickú podporu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
V každej pôrodnici inak