Môže byť na Antolskej partner pri pôrode?

zahradka
26. júl 2011

Ahojte, mamicky co mate cerstvejsie skusenosti z Antolskej - moze byt partner so mnou uz pocas 1. doby porodnej? Dakujem 🙂

martinex
26. júl 2011

moze byt pocas celeho porodu-akonahle ta daju na porodny box alebo na izbu

zahradka
autor
26. júl 2011

@martinex Dakujem, a co obdobie na "vzdycharni"? Ci davaju rovno na porodny box?

martinex
26. júl 2011

no ked prides,ze uz mas kontrakcie,tak ides na vysetrenie,monitor a potom dostanes klystir-toto cele trva tak hodku-hodku a pol...a ked si dostatocne otvorena ides na box. za ten cas sedi muz na chodbe,ja som sem tam vybehla za nim v tej sexy kosielke 😀 a na box ide uz s tebou-tam je cely cas,pomaha i,so mnou chodil aj do sprchy.

xlucia
26. júl 2011

@zahradka na vzdycharni byt nemoze. len na porodnom boxe

kvetinka211
26. júl 2011

@xlucia a co je vlastne ta "vzdycharen"? lebo ja som tam nic take nevidela - podobne ako pise martinex som bola na vysetreni, monitore a priprave v jednej miestnosti s kupelnou, muz bol kusok odtial na chodbe, trvalo to tak 1,5 hodinu a potom uz na box spolu s muzom... je to inak ked je tam viac zien?

xlucia
27. júl 2011

@kvetinka211 vzdycharen je jedna izba uplne na inom poschodi nez porodnice, vacsinou je sucastou tzv. rizikoveho odd. alebo ineho zenskeho odd. tam davaju zenu ktorej sa na plno nerozbehol porod, cize byvaju na izbe aj 3 aj 4 zeny, niektora pol dna, niektora aj tri dni... cize tam logicky muz nemoze. ked sa porod rozbehne, tak ju daju na porodny box. tam uz muz moze.

kaia
27. júl 2011

@kvetinka211, ja som zazila akurat pripravnu miestnost, klystir a sup na box. Tam uz mohol byt manzel a lucili sme sa az ked ma viezli vytahom na oddelenie sestonedelia 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre