Môže byť manžel so mnou po pôrode v nemocnici?

saljakova
27. okt 2016

Dobry den mohla by som sa spitat ze ci by mohol byt manzel pri mne aj po porodu ze ci by mohol ostat v nemocnici ?;)

maciatkolulu
27. okt 2016

@saljakova u Kocha ano, v statnej pochybujem

saljakova
autor
27. okt 2016

Ale ja nesom na slovensku ja som v cz

sissy27
27. okt 2016

@saljakova áno, v súkromnej pôrodnici Koch v Bratislave sa to dá... v iných pôrodniciach možno v rámci nadštandardu, treba sa informovať tam, kde budeš rodiť...

maciatkolulu
27. okt 2016

@saljakova tak sa nepytaj na slovenskych strankach, ale na ceskych, tam budu urcite vediet viac a uplne idealne je popYtat sa v porodnici kde chces rodit

moni244
27. okt 2016

@saljakova a co sa tak spytat v nemocnici, kde budes rodit? To ta nenapadlo?

sissy27
27. okt 2016

@moni244 sa pýtaš ako keby si to tu nepoznala 😝 😎 dobre vieš, že poniektorí sú zásadnými odporcami ako googlu tak aj akcie "zavolám si priamo tam", MK je v tomto priam posvätný, len a len tu sa pýtať...

sense
27. okt 2016

spytaj sa v nemocnici kde budes rodit, ja som rodila v zahranicci a bol tri dni muz so mnou

bubbble
27. okt 2016

@saljakova kde presne budes rodit? v CZ to vo vacsine porodnic ide, ale najlepsie to zistis ked sa popytas priamo tam..

shia
27. okt 2016

co viem ja, aj v Trencine sa to da

saljakova
autor
27. okt 2016

@bubbble ja by som chcela v Jilemnici to je dobra nemocnici ale v pondelok este tam skusim zavolat a spitam sa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre