Mohla mi odtiecť na toalete plodová voda?

nikuskainak
25. nov 2023

Dobrý deň chcem sa opýtať stalo sa niekomu z vás ze odtiekla vám plodova voda bez toho aby ste o tom vedeli .. a na kontrole vám to doktor povedal. Ak áno prijali vás potom do nemocnice. Som v 39tt ma 3 cm otvorená a kontrola ma ešte čaká v pondelok.

jaga18
25. nov 2023

Áno, 2x 🙈 Pri druhom aj treťom pôrode, pravdepodobne to bolo v sprche alebo na toalete... ale bolo to v nemocnici, nie doma.

miggy
25. nov 2023

@nikuskainak kamoske odtiekla plodová voda na wc, ale došlo jej to, lebo podľa vlastných slov "cikala 4 minúty vkuse".

nikuskainak
autor
25. nov 2023

@jaga18
@jaga18 ahoj a keď to bolo v nemocnici ďalej s tebou ako postupovali?

jaga18
25. nov 2023

Ono to už bol rozbehnutý pôrod, aj keď som o tom ešte nevedela, hlavne pri druhom pôrode. Dr bola veľmi nepríjemná, neverila, že mi len tak odmietla voda a nikto si nič nevšimol 🤦‍♀️
Pri poslednom som mala vyvolaný pôrod a pri pôrode sa na pýtali, že o koľkej mi odtiekla voda, nechápala som 😃🙈 potom sme sa s dr len zasmiali, že toto sa jej ešte nestalo a pritom mne už druhýkrát 😃

manushka
25. nov 2023

Áno mne, zistili to priamo pri pôrode, doktorka šla prepichnut plodivú vodu a nemala akú 🤪 pritom o tom neviem, žeby mi odtiekla 🙈🙈 ale ja som už prenášala 2 týždne a zrejme mi odtekala pomaličky, že som si nič nevšimla..na poslednej kontrole 4 dni pred pôrodom som ju ešte mala aj keď už menej, to dr. spomenula pri poradni, čiže za 4 dni odtiekla úplne..dcéra sa narodila zdravá a pôrod ako malina 😊 pri druhom synovi mi odtekala normálne to som si hneď všimla.. syn bol druhý a dcéra tretia v poradí..

ivangeline
25. nov 2023

Pfu. Fakt nechapem ako sa to da nevsimnut. Mne ked zacala odtekat..tak vzdy trocha..bolo na vlozke.. pretoze plodova voda sa priebezne tvori..... Ked odteka cakaju 24h..na rozbehnutie porodu...ak sa nic nedeje,casto uz skor dopomozu... Mne dali po 13h oxytocin na vyvolanie kontrakcii,lebo som sa strasne biedne otvarala... 1. prirodzeny to bol. porodila som po dalsich 12h.. ;D

kvadrinkaaa
25. nov 2023

Ja som tiez prekvapená, ze si to niekto nevšimne. Mne praskla plodová voda o cca 10:00 a odtekala mi asi do tretej postupne. A to som musela mat bavlnené plienky medzi nohami.

erika5025
25. nov 2023

No určite ked odteka plodová voda tak je hneď hospitalizacia
Mne začala odtekat mesiac pred termínom
V pondelok som isla do nemocnice ale rodila som až v piatok cisársky keďže mi nič nepomahalo aby som isla rodiť
Plodová voda sa tvorí priebežne aj keď odteka.

aliaray1
25. nov 2023

@nikuskainak mne v porodnici povedali, ze do 48 hod musi byt dieta von. Spravili mi sekciu. Plodova mi zacala pomalinky odtekat doma a spravila som si test s roztokom (z ambulancie mi dali). Do 2 hod sme boli v porodnici a nasledne antibiotika, monitoring, kontroly, vyvolavacky...sekcia.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre