Kocky prosim vas som 9.den po sekcii...v porodnici vsetko ok prisla som domov zimnica ma chytala nemozem poriadne na velku stale ma tlaci a ked aj idem len mam tlaky na konecnik a pri tom ako docikavam tiez taky tlak ci bolest...zacalo ma vsak boliet na lavej strane chrbta ako su rebra...na ttu stolicu som si dala glycerinovy cipok a po vyprazdneni bolest v chrbte pomalicky presla...mama mi vravi ze asi zastavene vetry no teraz ma to zacalo znova boliet plus bolesti v podbrusku no na stolicu ma uz netlaci veru...neviem ci s tym ist na gyndu ci kde uz ma bolia aj krize a moc mi jest nechuti pritom vcera som bola stale hladna
@lienka1701 utekaj na pohotovost. Hned! Mozu to byt zastavene vetry ale aj pooperacne komlikacie. Tu ta nikto odborne nevysetri.
A ked pojdem zajtra k svojmu gynekogovi mi povedali ze ked nejake komplikacie mam ist tam
@lienka1701 zacni viac mliecneho na tu stolicu hl.mlieko jogurty pudingy. Tlaky na konecnik som mavala aj ja. Podbrusko aj rana ta budu este dlho pobolievat-rana sa hoji, maternica stahuje.
@katkakovac nestraš ju,vyprázdnila sa,tak o zástave peristaltiky nemôže byť reč
Dakujem kocky no zajtra i tak skocim na gyndu predsa boli sme dlho s malym v porodnici mne nic nebolo zacalo to az ked som prisla domov a bojim sa co to bude aby to aj maly nedostal ked ho kojim...inak vsimla som si ze ked som sazabalila do deky tenchrbat menej bolel...bolesti v podbrusku som vobec nemala az dnes...a rana ma moc uz neboli na to ze ma strasili ze ake je to po sekci
@lienka1701 hlavne ak budeš mať zimnicu a horúčku,tak určite lekár
Horucku nemam zima mi trosku je ale zimnica to nie je
@lienka1701 tlak a bolest pri konci mocenia, tiez bolest podbruska a krizov moze byt velmi rychlo aj zapal mechura. clovek sa celkovo zle citi, moze mat teplotu, zimnicu. poznam to doverne, mavam to casto. a castejsie po mojej poslednej sekcii, co bolo presne pred 2 rokmi. urcite ti vyšetria aj moc a to by sa hned ukazalo, tak radsej chod a si ozaj kratko po porode, tak aby sa nieco nezanedbalo. drzim palce. 🙂
@adka31 dakujem zajtra urcite pojdem predsa mam doma uz dve deti a treba sa o ne postarat mna to vsak po chvili prejde a uz skm zase aj hladna no zajtra urcite idem nemienim to podcenovat
@lienka1701 ja som sice nerodila sekciou, ale ako pisu baby, stahuje sa maternica, telo sa musi dostat naspat do "povodneho stavu" a zvlast po sekcii ro trva predsa len dlhsie. A zial, prinasa to aj take stavy ako bolest krizov, bruska, vetry zastavene. A to, ze ta v nemke nic nebolelo, az doma, to vela robi aj psychika. Vies, tam si sa sustredila na malinke, chcela si byt co najskor doma, tak telo sa "tesilo" a bolo mu fajn. A doma uz prisli kazdodenne starosti a telo sa dava takto dokopy. Ale urcite skoc k lekarovi, aspon ta upokoji.
@svetkaadamko
@lienka1701 Určite choď k lekárovi - strašiť ťa nemienim-netuším čo to môže byť - lekár nie som. Ale, rodila som prirodzene aj sekciou a žiadne takého problémy som po návrate domov nemala ani po jednom pôrode.... Áno pri prvom ma boleli ešte vnútorné štichy-lebo ma malý dotrhal, pri sekcii zase jazva - hlavne vnútorná - ale to je normálne. Jasné, každá sme iná a netvrdím, že keď som ich nemala ja, tak to nemôže byť normálne - ale nepodceňovala by som to.... 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Je to riadne brušné á operácia,kopa šitia v bruchu...je ešte nárok mať bolesti,sleduj,či nevyskočí teplota náhodou.....ešte pozor aj na stravu....