Ahojte, neviete mi niekto poradit, ci je to normalne,ked az vo stvrtok ubehne presne 6 tyzdnov od mojho porodu,uz dlhsiu dobu som nekrvacala vsetko islo tak ako malo,ale vcera som zacala mat opat take hnede vytoky a dnes su sice slabsie ale opat uz aj krvave,moze ist tak skoro uz o menzes? Alebo to bude nieco ine? K doktorovi som objednana o tyzden v utorok.
Samozrejme ze to moze byt znova menzes. A ked nekojiš tak je to dost pravdepodobne. Sestonedelie je len orientačne, plus mínus nie na chpl presne. Ja som mala 4 týždne a potom týžden nič a potom menzes.
@sardinka336 no zabudla som tam dopisat to,ze praveze ja aj kojim a toto sa deje tak vobec nerozumiem :-/
@nikitta17 kazde telo reaguje na hormonalne zmeny inak. Niekomu ani kojenie nepomoze a menzes pride. Nestresuj. Určite to nie je nič vazne.
@nikitta17 Ahoj, ja som kojila tiez 1,5 roka.. a napriek tomu som mala ako som ti uz napisala uz po 2 mesiacoch znovu menstruaciu.. kazde telo je ine..
@nikitta17 je to normalne mozes mat menstruaciu, ak si doteraz nemala ziadny problem, porod prebehol ok.. Ak by si velmi zacala krvacat, tak skoc kludne aj na pohotovost. ja som takto zacala krvaca, ale velmi intenzivne, a robili mi kyretaz, vraj mi tam nieco pan doktor "zabudol" ;) Ale na pohotovosti ma hned dali dole ze to je iba mentruacia a je to ok, kym neurobili sono.
Ja som ms dostala na 4 t po porode,,cize ja som ani 600-nedelie nemala 😉
Ok,tak dakujem baby,lebo som sa zlakla ci to je ok 🙂 silne to nemam,takze uz len cakam kedy to prejde,aj ked som tajne dufala,ze budem mat pokoj od toho este nejaku dobu 😝
Po dcere som tiez ms dostala tak skoro, po synovi po troch mesiacoch.
@nikitta17 no a čo? Ja som porodila, dojčila, prešlo šestonedelie, a menzes prišiel v riadnom čase, nevynechal ani raz. To, že menzes žena mať nebude, lebo dojčí, že nemôže otehotnieť a bla, bla, bla sú len predsudky a fámy, každá žena to má inak. Som momentálne po čistení maternice, a menzes mi zasa prišiel v riadnom čase, a že vraj ho mať dlhšie nebudem, hlúposť. Moje telo je v tomto ako hodinky a je jedno, čo sa práve deje.
@nikitta17 je to normálne, jednoducho hormóny pracujú na plné obrátky a maternica sa Ti stále čistí, čo je len dobre, že sa takto čistí sama a nemusia to robiť lekári. Ak by si mala nejaké silné krvácanie, nebodaj aj bolesti a podobne, tak vtedy by som zašla na gynekológiu, čo sa tam deje, čisto len pre istotu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@nikitta17 Ahoj, treba sa poradit s lekarom ale naozaj sa moze jednat uz o prvy menzes. Mne sa menzes vratil uz 2 mesiace po porode a tiez som tomu moc verit nechcela.