Menzes počas kojenia

sylwi23
14. aug 2016

Ahojte mám otázku po šestonedelí presne 2 týždne som dostala Ms úplne klasickú 5 dní trvala krvácenie normálne. Určite to bola Ms nakoľko gynekologička vydela 12 dní pred tým vajíčko... Došlo to tak nečakane skoro až sa mi nechcelo veriiť.... Lebo plne kojím... No teraz mi to mešká a nemám ju...cca 5dní. Napriek tomu, že som mala pocit v podbrušku v prsiach aj veľmi slabunky výtok ale naozaj minimálny len raz bledo ružový a potom žltý... S dvoma deťmi pred tým som bola suchá a vôbec mi to tam nefungovalo a Ms som dostala až po 4-6mesiacoch. Tento krát ten problém nemám. Je to normálne môźem ju zas nemať aj keď som prvú mala? Stalo sa to niektorej? Možno znova nabehne alebo mi to meška... Mi sa chránime prerušovane, ale pocit tehotenstva nemám to by som už podla citu poznala po troch deťoch nakoľko pri poslednom som to vedela ešte ani Ms mi nemeškala. čo som si ešte všimla ,že sa mi vylepšila pleť pri ústach a minulý mesiac ako mi nabehla Ms som mala pleť klasický hroznú. Viem že počas kojenia to kolíše len ma prekvapilo že najprv ju mám tak skoro a úplne normálnu žiadne špinenie a teraz len tie výtoky pocit že hej a nič...ďakujem a pekný deň

patka24
14. aug 2016

No, ja som tiez mrchu jednu dostala presne dva mesiace po porode, okrem toho som sa aj dlho cistila, tak som na kontrolu sla len dva a pol mes po porode a gyn mi povedal, ze kludne mozem mat hocijaky cyklus, ze aj dva tri mesiace nic, alebo aj po troch tyzdnoch zase, ze pri plnom kojeni je normalne ak to bude blbnut.

patka24
14. aug 2016

@sylwi23 a tiez som bola z toho prekvapena, ze tak skoro prisla, okrem toho v noci kojim aj tri krat, druhu ms by som mala dostat o tyzden, tak som zvedava..

zuz02
14. aug 2016

No ja som mala tiez menzes po tretom porode po 7 tyzdnoch a potom nejaky cas trvalo, kym sa to zrovnalo. Ja som potom po cca.8-9.tyzdnoch znova spinila, klasicky menzes to nebol. Cele mi to takto kolisalo este 4-5mes.po porode. Zdravotne bolo vsetko ok a aj podla gynekologa. Mne povedal, ze u kojacej zeny je vsetko ok. Aj ziadny menzes, aj pravidelny a aj chaoticky. Takze pokial ta lekar po sestonedeli vysetril a ty sa citis ok a tehotna nie si, tak to neries. Asi len tvoje telo potrebuje cas, kym sa znormalizuje.

sylwi23
autor
14. aug 2016

Ok dakujem hej po sestonedeli bolo vsetko ok mna len prekvapilo ze tak skoro prisla menstruacia a teraz zasa ziadna asi som si myslela ze telo uz bude fungovat ako pred tym, test som si nerobila lebo s necítim tehotna jasne cisto teoreticky by som mohla byt ale urcite nie som. ... No uvidíme som sama zvedavá kedy príde ďalsia . V noci kojím len raz .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre