Ahojte chcem sa opýtať krvácala som 8 týždňov po pôrode, potom som na 12 týždeň dostala menštruáciu ktorá trvala 4 dní, o 5 dní znova ale ide zo mňa uz 3 deň úplne hnedé 🤔 na kontrole po šestonedeli som nebola lebo mi ju zrušili kvôli vírusu, podľa vás je to ok? Mala ste niektorá? Som po cisárskom reze a dojčila som len 2 týždne. Ďakujem za odpoveďe
Ahoj ja som to mala tak isto tiez som po sekcii, a na dalsi mesiac som uz mala normalny menzes akurat prve tri dni dost krvacam a potom to slabne trva mi cca 7dni...este sa cistis po porode nemusi to znamenat nic zle, skus pockat na dalsie mne sa postupne upravuje som3 mesiace po sekcii
@veronice aj ja som takto bola 7t po pôrode na kyretazi, pretože mi tiež zostali nejaké zvyšky z pôrodu. Stále som spinila. Ale to by nemal byť autorku prípad, ak mala sekciu...
@magdus89 po pôrode je to všelijaké, nemusí to nič znamenať.b Ale u nás tehotné a ženy po šestonedelí vyšetrujú, skús si zavolať a vysvetli situáciu.
@zuzana_ilkova aha ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@magdus89 Po porode je to vselijake. Ja som Po prvom nemala 14m vdaka kojeniu a ked som potom mala tak bola kratsia menej bolesti uplne super . 3-2dnova co som dovtedy mavala 3silne dni a 2-3spinenie hneda stara krv. A krce na odpadnutie.