Menzes po pôrode, keď som nekojila

luciar260
9. júl 2013

ahoj, viem ze je tu takychto tem kopec, aj ich mam precitane, no vsade pisali mamicky co kojili, chcem sa opytat aku mate skusenost vy, kedy sa dostavila prva menstruacia po pôrode ak ste dietatko vobec nekojili ?? ja som pri prvom dietatku dostala uz po piatich tyzdnoch, nekojila som vobec, teraz som siedmi tyzden po porode a stale cakam, tiez som nekojila vobec, piste maminy 🙂

sense
9. júl 2013

@luciar260 asi nejaky 8tyzden po porode.

maminag
9. júl 2013

Ahoj, ja som dostala prvý menzes po pôrode až po troch mesiacoch, ale kojila som len dva týždne, ale bol poriadny, krvácala som teda riadne.....

zuzi0911
10. júl 2013

Ja na treti tyzden po porode...pri druhej myslim ze neskor a ked som bola na prehliadke po 8 tyzdnoch od porodu dr mi povedal ze mi vajecniky este spia a ms som dostala neskor...

luciar260
autor
10. júl 2013

dakujem 🙂

moon1979
10. júl 2013

@luciar260 obidvakrát hneď po 600nedelí, dokonca teraz ešte počas 600nedelia som mala už aj ovuláciu

luciar260
autor
11. júl 2013

asi je to u kazdej zeny individualne, dufam ze uz dostanem , lebo zacnem stresovat ci niesom zase tehotna, samozrejme sme si davali pozor, ale clovek nikdy nevie 😒

gapistka
7. aug 2013

Ja som dva mesiace po pôrode a stále nič. Krvácala som len asi 3 týždne, potom chvíľu špinenie a odvtedy nič. Doktor povedal, že ak ju teraz nedostanem a tehotenský test budem mať negatívny, mám prísť. Tak som z toho dosť nervózna. Kojila som len 10 dní. MAMINAG, ten menzes si dostala bez pomoci (myslím bez nejakej injekcie)? Ja už ďalšie dieťa určite nechcem, dávali sme extra pozor, takže tehotenstvo vylučujem.

gapistka
7. aug 2013

@maminag Prosím ťa, ako to máš s tým menzesom? Ja som mala v tehotenstve hematóm, tak sa bojím, že to, že som ho ešte nedostala, súvisí nejak s tým, po dvoch mesiacoch by som ho už mala podľa doktora dostať, keďže som kojila len desať dní.

maminag
8. aug 2013

@gapistka menzes som dostala bez pomoci, takže bez injekcie, dostavil sa sám....

gapistka
8. aug 2013

@maminag ďakujem za info, snáď to aj u mňa bude tak. Tiež je toto dieťa moje tretie, ale prvé dve mali úplne iný priebeh po pôrode.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre