Ahojte babenky kedy ste dostali prvy menzes po porode? Ja som uz po dva mesiace a stale nic... Ale kojim... tak som pocula, ze ked kojim ani nemusim dostat???
je to veľmi individuálne ,ja som dostala menzes mesiac po pôrode pri prvom aj druhom dieťati a to som tiež kojila a potom pri kojení ma to aj dosť bolelo , sestra dostala až rok a pol po pôrode ,no každá to má inak 🙂 🙂 😉
@dadka246 Ahoj ja som dostala MC po 7 mesiacoch,stale kojim a maly ma 21 mes. Kazda zena je ina,takze sa neboj nic sa nedeje 😉
ako píšu dievčatá, je to ok. niektorá nedostane menzes počas celej doby, kým kojí, iná hneď po pôrode, ďalšie tak medzi. ja som dostala mesiac po skončení šestonedelia. a odvtedy pravidelne, aj keď som kojila 13 mesiacov. 😉
moja dcéra má 17 mesiacov, kojím ju a cyklus sa mi ešte nevrátil a inak mi ani nechýba 😀
Ja som pocas kojenia nemala ani pri jednom. Vyuzijem toto vsak na otazku: Malu som prestala kojit pred mesiacom a stale nic. Je nejaka doba, dokedy by som M asi mala dostat? Nie, ze by mi chybala, len som zvedava, aby bolo vsetko OK 😵
@enya00
@kinka555
@davido
@jankaferancova
@angua27
@veronikasa
@lucki
dievcence dakujem za odpovede... takze to nie je cosi nezvycajne 🙂... nemusim sa teda nicoho obavat 🙂... len tu je dalsia moznost, ze pocas toho ked nemam menzes mozem zostat znovu tehotna??
jasom dostala prvý menzes po pôrode až za 8 mesiacov... kojila som a nebrala som žiadne lieky, ani nič, niekomu vraj príde ešte neskôr
Ja so dostala menzes až po roku a teraz zase nič ale že je to vporiadku ked stále kojím.....
ja kojim, mala ma 10 mesiacov a este som nemala
No ja som dostala hneď po šestronedelí pri oboch deťoch. teraz som si dala hned predpisať antiko - spomínanú Azaliu a na kontrole po šestonedelí ma dr presviedčala že mám nízku sliznicu určite ešte mesštruacia nehrozí. A ked budem brať Azaliu tak to tiež oddiali. Kojím každé 2 hodiny lebo maličký je neskutočný hladoš... A necelé 2 mesiace po pôrode ( týžden po kontrole u mojej gynekologičky) som dostala. A teda poriadne silnú a trvala 13dní. každá asi inak. ja hned ako bolo možné a preto to riešim antikoncepciou...
@dadka246 jasne kludne sa moze stat,ze otehotnies...ak uz neplanujete dalsie babo porieste nejaku antikoncepciu 😉
Je to velmi individualne, dcerka ma 21 mesiacov a stale nic...a stale kojime.
@jankaferancova no momentalne neplanujeme,takze isto behnem k dr nech mi ju predpise...
Ja som dostala hneď po šestonedelí. Mávam pravidelne ako hodinky a to napriek tomu, že kojím už 9 mesiacov.
ja som pri dcérke dostala hneď po šestonedelí a teraz pri druhom synčekovi som ešte nedostala a malý má dva a pol mesiaca. ale vôbec my nechýba🙂))
nam porodna asistentka na kurye vravela, ze to ze nemas menzes neznamena, ze nemas ovulaciu - inymi slovami kludne aj pol roka po porode nemusis mat menzes, ale ovulovat kludne mozes po stestonedeli
je to individualne, ale ked ekologicky dojcis, tak v podstate prvych 6m je na 99% neplodnost. Ja som dostala po 8m a co poznam take dojciace maminy, tak dostali tiez az daleko po pol roku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@dadka246 ja som nemala 10 mesiacov takze v pohode 🙂