Menštruačné bolesti po 36 tt.

7. dec 2020

Ahojte. Dnes sme 36/3. Uz treti den mam skoro neustale menstruacne bolesti spojene s bolestami chrbta. Brusko mi tvrdne obcas, ale nepravidelne. Od vcera ma zacalo prehanat. Dnes nadranom som sa zobudila na bolest v silnu podbrusku, ale znova je skor taka neustala, nie ze pominie po case. Bola som v horucej sprche ale nepomohlo - brucho aj krize stale bolia. Ale netvrdne. PV neodtiekla, ani zatka ani nic. Su toto stale poslickovia? Ako dlho to este moze trvat?

sarita510
7. dec 2020

mozu byt aj poslickovia tie bolesti ale skor ta hnacka je vraj uz taka predzvest ja som to tiez mala a dr mi potom povedala o tej hnacke

sarita510
7. dec 2020

nic mi neodtieklo ani zatka ak je neustala to uz bude porod ,utekaj :D

alikal
7. dec 2020

zatka nemusi odist, ani voda nemusi prasknut, ak je to take silne a trvaju dlho bolesti, sla by som radsej do porodnice, ked tak ta poslu domov. ja som poslickov mala silnych, ale trvali tak hodku max dve a potom zas az na druhy den, toto mi pride ze moze zacinat porod

anjelicek26
7. dec 2020

Mne zatka odisla s vodou, voda praskla par kontrakcii skor, ako sa narodilo dieta... sleduj si rozostupy, ta hnacka je jasny signal cistenia pred porodom, podla mna to dlho uz nepotrva.

erickatt
7. dec 2020

Mne ani zátka neodišla ani voda a rodila som. Radšej sa chod ukázať dr

ckatka
7. dec 2020

Ja som mala hnačku a taky "blbý pocit" medzi 35-37tt už trikrát....A nikdy nič...
Hnačka môže byť aj z nervozity aj z blbého jedla z čohokoľvek.
Každopádne ak máš akýkoľvek pocit ze už je to tu, tak chod k lekárovi, vieš ako, radšej skôr ako neskoro. Prinajhoršom ta pošlú domov.

autor
8. dec 2020

Tak baby stale nic, bolesti mam stale, miernejsie, takze som nesla zatial nikm. Prechadzaju po horucej sprche. Zajtra mam poradnu, uvidime co bude
🙈.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre