Menštruácia počas dojčenia

zuzdav
9. okt 2017

Ahojte, som dva mesiace po pôrode, intenzívne kojim a dostala som silnú menštruácia. Mate niektorá s tým skúsenosť? Ja len dúfam, že nestratim mlieko. Ďakujem

yanni
9. okt 2017

@zuzdav Ved to je normalne. Niektora zena dostane menzes skor, ina neskor, dalsia zase nikdy, lebo znova otehotnie ani nevie ako haha. Nie vazne, preco by si mala stratit mlieko. Ak plne kojis, na poziadanie, dieta sa riadne koji, ty sama nemas nejaky zdr. problem, stres atd, tak mlieko nestratis. Aj ked, clovek nikdy nevie, co sa moze stat. Ale s menstruaciou to nema nic spolocne.
Ja som dostala po cisarovi ca. 5 mesiacov a kojila som malu do jej 1,5 roka az pokym sa sama neodstavila. Ano SAMA. Jednoducho jej viac chutil chlieb, zemiaky a mäso atd. ko mamina cicka😂

sona222
9. okt 2017

Normalne, ja som tiez dostala uz mesiac po porode a som sa tesila ako si od nej odychnem a nic 🤣u niektorych som pocula ze prckom pocas menstruacie mliecko menej chuti, to sa o mojom neda povedat.

sadika
9. okt 2017

Ja som dostala po 8 tyzdnoch a bolo po koneni. Kamoska to iste...☹

marllik
9. okt 2017

Mam 4 detvaky a pri kazdpm som dostala ms dost skoro no na mlieko to vplyv nemalo.. najmladsi ma rok,stale dojcim,napriek tomu ze ms prisla hned po sestonedeli.. osobne som ani nepocula ze by to malo sposobovat take problemy. Samozrejme kazdy organizmus je iny, no urcite vseobecne neplati,ze menzes rovna sa strata mlieka. Netreba dopredu stresovat z takych veci.

moni73
9. okt 2017

Pridavam sa k "nestastniciam", ms hned, kojila som ale 2 roky.

pininka
9. okt 2017

Aj ja pri plnom kojeni po 5 mesiacoch. A tiez ako po druhom porode prvy menzes velmi silny.

salome51
9. okt 2017

Ahoj, ja som dostala menštruáciu po 3 mesiacoch. Tiež dosť silnú. Mlieko som nestratila. Kojím ešte. Ja som ale mala pocit že počas menštruácie akoby malo moje mlieko "inú chuť". Syn ho začal odmietať. Odťahoval sa od prsníka. Ale netrvalo to dlho. Štrajkoval kým ho hlad nezlomil 😁. Ďalší mesiac to isté a potom už ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre