Ahojte mamicky. Som po 3 porode. Nekojim mensyruaciu som dostala po 7 tyzdnoch po poride. Bila dost silna a trvala 7dni. Tyzden som mala pauzu a zase som dostala menstruaciu. Mala son ist na kobtrolu po 6nedeli ale prisiel menzes. Mala ste niejtora podobnu skusenost? Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Tiez som tak krvacala ako ty ..neskor som isla na gyndu a urobil mi ster i usg z vnutra a zevraj mam velke zily ako krcove zily tak nejak mi to vysvetlil... nemozem brat ziadnu antikoncepciu koly nim... mam 4,5 mesacneho synceka a ked dostanem tu mrchu 🙂 tak taku silnu prve dva dni, este ze kojim a utekam sa prebalit kazde 2 hodiny aj v noci ...bolesti krizov a brucha su tiez...uz som si povedala, ze zajdem za gyndosom nech s tym daco robi a nech mi daco da ved zo mna isli normalne zrazeniny ...neboj pojdes neskor na kontrolu 🙂 ja som volala sestricke, ze pridem nech ma vezme dopredu, lebo kojim 🙂