Menštruácia po treťom pôrode

denisse1311
12. jan 2017

Ahojte mamicky. Som po 3 porode. Nekojim mensyruaciu som dostala po 7 tyzdnoch po poride. Bila dost silna a trvala 7dni. Tyzden som mala pauzu a zase som dostala menstruaciu. Mala son ist na kobtrolu po 6nedeli ale prisiel menzes. Mala ste niejtora podobnu skusenost? Dakujem

dadadej
12. jan 2017

Tiez som tak krvacala ako ty ..neskor som isla na gyndu a urobil mi ster i usg z vnutra a zevraj mam velke zily ako krcove zily tak nejak mi to vysvetlil... nemozem brat ziadnu antikoncepciu koly nim... mam 4,5 mesacneho synceka a ked dostanem tu mrchu 🙂 tak taku silnu prve dva dni, este ze kojim a utekam sa prebalit kazde 2 hodiny aj v noci ...bolesti krizov a brucha su tiez...uz som si povedala, ze zajdem za gyndosom nech s tym daco robi a nech mi daco da ved zo mna isli normalne zrazeniny ...neboj pojdes neskor na kontrolu 🙂 ja som volala sestricke, ze pridem nech ma vezme dopredu, lebo kojim 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre