Menštruácia po šestonedelí, aj keď kojím

liuliu
29. feb 2016

Bábätko je plne kojené. Prvú menštruáciu som dostala hneď prvý deň po skončení šestonedelia. A ako by toho nebolo dosť o 13 dní nato som ju dostala zase !.
No je toto normálne ?. Mali ste to niektorá tiež tak ?. Upravilo sa vám to ? Či ju teraz budem mávať každé dva týždne ?. 😠

mokon
29. feb 2016

ja po oboch pôrodoch a od prvej už klasický cyklus. Kojila som15 mesiacov.

bajana
29. feb 2016

@liuliu presne den po sestonedeli, potom zasebo 30 dni a odvtedy pravidelne....otehotnela som 8m od porodu 🙂

zuz02
29. feb 2016

Ja som to tiez tak mala. V sestonedeli som sa cistila dlho a ledva som dospinila, uz dorazil menzes. A to som plne dojcila. Po menzese som po asi dvoch tyzdnoch zase spinila a po dvoch tyzdnoch zase menzes. Tie tri mesiace som mala takeho krvave. Potom som uz mala menzes raz za 24 dni. Islo ma svihnut z toho. Trvalo to zhruba rok a pol, potom sa mi zacal cyklus postupne natahovat a teraz, po 2,5 rokoch sa mi ustalil zhruba na 28-30dni. Chvalabohu.

evicaveverica
11. mar 2016

Ako ste vedeli ze je to menzes? Bol normalne plnohodnotny? Lebo ja tiez kojim a ked som bola po sestonedeli ba kontrole jazvy po cisarskom, dr. Mi povedal ze menzes je zatial v nedohladne...no 4dni na to som zacala spinit... Trvalo to asi 6dni.. Uplne slabe spinenie.. Tak som sa zamyslela ze co to bolo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre