Ahoj babenky som 2 a pol mesiaca po pôrode a menštruaciu som ešte nemala,kojím je to normálne kedy príde? 😖 .Ma stýmto niektora z vas skusenosti 😀
ahoj, ja som dostala menštruáciu, keď mal malý 3 a pol mesiaca, ale odvtedy som zatiaľ nedostala... (taktiež kojím) napr. moja suseda ešte nedostala a to má malá už 14 mesiacov
Budte radi ja som ju dostala a nestihala som kupovat a menit vlozky. Mrcha jedna bola silna a dlha. Dufam ze dalsia bude normal
ja som dostala hned ako som prestala kojiť. vačšinou to je tak, že ked kojíš nemáš ju. a potom som ju mala pravidelne každý mesiac.
ja som po porode kojila nie cele 3 tyzdne krvacala som 4 tyzdne a tyzden bola pauza a hned o tyzden nato mi prisli kramy. ale riadne silne . sice bezbolestne 🙂 a odvtedy uz pravidelne ako pred tehotenstvom 🙂 takze prve kramy po 6 tyzdnoch od porodu 🙂
ja som dostala prvykrat po porode , ked mal maly asi 4 a pol mesiaca a odvtedy som mala raz po 32 dnoch a raz na 29. den a silnejsie ako pred porodom
@vikusik ahpj ja som po prvom porode krvacala 2 tyzdne tyzden nic a dostala som menstruaciu ktora mi chodila pravidelne. po druhom tiez som krvacala 2 tyzdne potom mesiac nic potom som dostala menstruaciu a zas nic. aj eraz mi chodi o ako sa jej zachce.prvu som kojila tri mesiace a druhu dva tyzdne. ale pokial kojis niekedy to trva dlhsie kym sa to rozbehne.
citala som, ze u zien, ktore dojcia a neskor dojcia aj popri prikrmoch, je priemerna dlzka na navrat cyklu 14 mesiacov. takze mas casu...
ahojte..môj malý bude mať o pár dni rok a tiež som ešte nedostala.stále kojím.asi preto.ale tiež by som rada vedela,že kedy príde.
je to normalne, ked sa ekologicky dojci, tak otehotniet prvych 6m je skoro nulova. Dojcenie brzdi nastup manstruacie. JA som dostala ked mal maly skoro 8m, niektore aj neskor dostanu.
Ja som dostala po 6 mesiacoch a stale kojim..., je to naozaj individualne....
@vikusik ked dojcis, je to normalne.....kludne aj rok nemusis dostat, kym kojis.....ja som dostala po 6mes. po porode......ziaden stre, uzivaj si, ze ju nemas... 😉
ahoj ja som dostala kramy hned po skonceni sestonedelia, takze u kazdej zeny je to ine....
No moj drobček má 8 týždnov a už týžden sa trápim s dosť silnou mrchou :( som zvedava ako dlho to ešte potrvá. a to som bola v 6 týždni na kontrole a podla usg to vyzeralo že ešte dlho ju mať nebudem... A o týžden to už bolo :D Maličkého kojím každé 2 hodiny a aj napriek tomu to prišlo hned pri prvej príležtosti :(
ja som 9 mesiacov od porôdu, kojím a menštruáciu stále nemám.🙂
ja som po porode 6 mesiacov a 3 tyzdne a zatial ju klop-klop nemam...uvidime dokedy
@vikusik ja som dostala prvu 5 tyzdnov po porode. Prve 2-3 boli nepravidelne a dlhe - celych 8-9 dni velmi silne. dalsie su uz viac menej pravidelne a len 6 dni 🙂 maly bude mat o par dni 8 mesiacov a stale ho kojim. zato pri prvom ked som iba odsavala 3x za den, tak som dostala az po 9 mesiacoch ked som prestala. takze je to asi individualne 😎
ja som dostala ked mal maly 7 mesiacov. ak plne kojis mozes ju dostat po 6 mesiacoch aj po roku. skorsia mrcha je len u malo zien...
Baby ja som tiež dostala prvýkrát keď mal malý 5,5m. ešte stále kojím ale už pomenej no druhýkrát sa ešte nedostavila a to je už 40.deň? mysllíte že mám navštíviť lekára, alebo je to normálne že takto mešká? 😒
Mna skor zaujima baby ci moze byt prva menstr len take spinenie nekojim asi 2 tyzdne a zacala som spinit tak neviem ci sa to este rozbehne alebo nie ?;/
ahojte,moze sa kojit nadalej po prvej menstruacii?
ahojte ja som dostala menstruaciu 7 mesiacov po porode ale prisla iba raz a odvtedy nic .. ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@vikusik ahoj, ja som dostala ms keď mala malá myslím 8,5 mesiaca..asi je to individuálne, niektorá dostane skôr, iná neskôr..a čím neskôr tým lepšie 😀