Ahojte ja mam taku otazku ze som rodila 2 mesiace ale iba mesiac vedela som kojit a neviem ze este preco nemam menstruaciu alebo este je to normalne? Pretoze po porode krvacala som ale noe velmi iba tak asi 3-4 tyzni potom par dni nemala som nic a potom zase krvacala som ale uz viacej ako predtym alebo to uz bolo menstruacia dakujem za odpoved aj vopred
@seahorse27 to nie je celkom tak syna som kojila cca 4,5 mesiaca a menzes mi dosiel az ked mal 8-9 mesiacov dceru dojcim stale 23 mesiacov a menzes mam od 3 mesiacov @ni13 zalezi na tom ci ti uz pracuju vajecniky ked pojdes po sestonedeli na kontrolu tak ti bude urcite robit aj sono a tam ti najskor povie ako si na tom
@sabina1975 Myslela som to tak, ze dostane najskôr mesiac po ukonceni dojcenia...nie ze na 100% vtedy...ked uz riesi, ze chce mat menstruaciu tyzden po sestonedeli. Napr. mne sono po sestonedeli nerobil, iba na preventivke.
ja som pol roka po porode a nič, nekojím, ale mlieko odstriekavam, takže myslím, že preto to ešte nie je tu. inak, celkom to teší, ten čas bez menzesu.
@zuska2001 To je uplne jedno, ci kojis alebo odstriekavas/odsavas 😉
Nechyba iba som pytala ze ako to je pretoze som uz citala tu ze niekto pisala ze este sestonedeli uz mala menstruaciu a neveiwm ze ako to vies ze mas menstruaciu ked este krvacas po porode
@ni13 No, to by aj mna zaujimalo, ako na to prisli 😅
Preto som pytala tu pretoze iba o dva tyzne idem ku gynekologovi nevedela som sa ist 6 tyzden
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ved ti len pred tyzdnom skoncilo sestonedelie, tak co uz plasis s menstruaciou?? Velmi ti chyba? Ked si mesiac kojila, tak dostanes zhruba mesiac po tom, ako si skoncila s kojenim...