Ahojte,som 3 mesiace bo cisarskom a menstruaciu som mala na vianoce a odtedy mi este nedosla,je to normalne?
@amazonka81 kojis??
Nie nekojim,cistila som sa od oktobra a v decembry na vianoce som mala menstruaciu a od tedy este neprisla
To nevadi, chvilu trva, kym sa upravi cyklus. Ja som mala cisarsky v juli a doteraz nemam este 🙂. Stale dojcim, takze je to mozno preto. Ale co viem, tak kamoska dostala napr az po roku.
Tak veru, chvilocku to trva, kym sa vsetko da do "normalneho" stavu. Ale ja by som si aj tak spravila tehotensky test, pre istotu 🙂 :p
Ja som po prvom cisarskom dostala az po 16-tich mesiacoch a momentalne som 6 mesiacov po druhom cisarskom a tiez este nemam. Aj som sa pytala doktora a povedal ze to je v poriadku hlavne ked sa koji... Ale ak nekojis a uz si mala menzes tak sa skus poradit s doktorom.
Tiez si myslim, ze ked nekojis, uz by si mala mat. Ja som mala tri cisarske, prveho som kojila kratko, menzes prisiel po dvoch mesiacoch, druheho 5 meiacov a po mesiaci od odstavenia prisiel, malu este kojim a menzes prisiel 5 mesiacov od porodu.
Tak neviem aj ked pred tehotenstvom predtym mi stale meskali 2 tyzdne stale
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som mala hned po šestonedeli a potom až o 5 mesiacou keď som prestala kojiť. A pri prvom az po 8 mesiacoch tak isto po odstavení.