Mávam bolestivú menštruáciu. Aký budem mať pôrod?

1safirka1
27. jún 2012

ahojte kocky zaujimalo by ma aký maju porod štihle a nizke baby s bolestivou menštruaciou v prvých noch,viem je to individualne ale aj tak by ma to zaujimalo

nani7278
27. jún 2012

Všetky 3 pôrody úplne super 😉

tomika
27. jún 2012

@1safirka1 aj ja som mala normálny porod,prvy dlhšy,druhy rychli..Ale po porode ked sa vráti menzes,tak uplne normálne,tie bolesti už vobec nie su silné,a po druhom už ani menštruačné bolesti som nemala.A v puberte strašné bolesti,bola som na liekoch..

margarita
27. jún 2012

@1safirka1
ja som skor vysoka a stihla, prvy den menzesu som zvykla az odpadavat, bez 4 Ibalginov by som ani do prace nedosla...a porody oba super rychle a "bezbolestne", v zmysle : toto mam uz vazne kontrakcie? ved mna to boli asi ako krce v prvy den menzesu....prvy trval 4,5 hodiny druhy uz len 2.
ale podla mna to nemozes zovseobecnit, poznam aj stihle baby, co rodili 19hodin 😒

xenicka13
27. jún 2012

ja by som do prveho porodu steny skrabala, take som mala bolesti a po porode niiic, prvy porod u mna hruza, dalsie v pohode

dejka77
27. jún 2012

@1safirka1 Neviem o tom, zeby to nejako spolu suviselo. Ja som mala prvy den menstruacie vascinou bolestivy, takze bez tabletky sa to nedalo zvladnut. Co sa tyka porodu tak som mala celkom rychly, ale kontrakcie boli dost silne. Tiez som sa obavala ako to bude kedze som dost chuda, ale dopadlo to dobre. Zalezi aj od toho kolko bude vazit babo. No a po porode som mala mentruaciu uz bez bolesti, citila som len take uplne slabe.

drabantovazuzana
27. jún 2012

@1safirka1 ahoj, ja som vždy mávala dlhý, bolestivý a silný menzes. Pôrody som mala oba také jemne povedané hrozné 🙂 🙂 🙂 Ale napriek tomu si myslím, že to spolu veľmi nesúvisí... Pôrod je hlavne záležitosťou psychiky a tiež dobrej fyzickej kondície. Ja mám mimochodom 158 cm a 48 kg. Podstatné je, aby si mala dosť širokú panvu na to, aby si dokázala dieťa vytlačiť. Ak nemáš, odporučia Ti cisársky rez, aby sa náhodou nestalo niečo zlé. Takže nemysli na sprostosti, pekne si tehu užívaj a ak máš strach, začni navštevovať predpôrodnú prípravu 🙂 🙂 🙂 Ja som na žiadnu nechodila a v pohodičke som to zvládla. Moje pôrody boli pre mňa hrozné len z toho dôvodu, že som rodila predčasne....

melonik7
27. jún 2012

pred porodom mega bolesti pri menstruacii (aj injekcie na pohotovosti byvali) - porod super, kontrakcie sa mi zdali nic oproti tymto bolestiam 🙂 ..teraz je to uz ok..ale ci to ma nejaku suvislost, neviem..jedine tie bolesti som mala uz "odtrpene" davno pred porodom..

ajca123
27. jún 2012

@1safirka1 som stihla a všetky tri porody boli fajn 🙂)) neboj a necitaj hlúposti, teš sa je to zážitok k nezaplateni... A ked ti daju drobca na hrud budes sa rozplivat a zabudneš na bolesť 🙂

mobilo
27. jún 2012

@1safirka1 ja som bola veľmi chudá pri prvom porode . menštruáciu som mávala veľmi bolestivu koľko krát som až na pohotovosť išla po injekciu lebo som nevládala ani behať. mala som úzku panvu prvý porod vyvolávačka s dnešným rozumom by som nikdy na to nepristúpila lebo to bolo strašne syn sa nasilu vytláčal cez tú úzku panvu a bol veľký----po porode mu dávali kyslík bol strašne plačlivý z toho nonstop 24 hodín polroka....
druhý porod bol prirodzený a celý porod som čakala kedy to tak bude bolieť 😅 😅 a vobec som sa nedočkala vobec to nebolelo a syn bol na svete. každý mi hovoril, že po porode nebudem mať také silné bolesti ale mám stále po dvoch porodoch a do toho migréna aj týždeň predtým....takže mám pocit, že ešte horšie to je 😕 😕 😕

luciferkax
27. jún 2012

je to individuálne, pôrod som mala síce vcelku rýchly, no straaašne bolestivý, no stal sa zázrak :D odkedy som rodila, bolestivá menštruácia zmizla, po štyroch dnoch mám pokoj, bolesti minimálne.. niekedy som prvé dva tri dni fičala na ibalgine, teraz to je pohoda 🙂 🙂

carmen86
27. jún 2012

u mna bolestiva menstruacia asi 2 dni a dalsie 2-3 dni lepsie, porod velmi tazkyy a teraz ani neviem kedy dostanem mrchu, brucho ma neboli ani prsniky ako predtym a trva tak 3-4 dni 😉 🙂

saimaa
26. okt 2014

Tiez som mavala silne bolesti az k odpadnutiu, a kontrakcie pri porode mi vobec nepripadali nejak extra bolestive. Az skoro do konca,kym neprisli tie tlaky,to bolo v pohode,ako bolesti pri menstruacii,ktore som dokazala predychat....

tjaden
26. okt 2014

@1safirka1 ahoj brutal strašne bolesť jajaj a to mi vraveli že kedže som si pri menštruácií vytrpela tak strašne bolesti že to už som zvyknutá a lepšie to zvládnem ta kdeže :D ale čo tam potom troška si možno pokričíš predýchaš a bude to za tebou ani nevieš ako :D neviem možno je to za to že taký chudý drobci ako my maju uzku panvu abo čo ale zase mám bývalu spolužiačku modelku malička chudučka 50kg porodila dieťatko 3700gramov a vraj to bolo vpohode ani ju neroztrhla a ja som porodila 2,5kg maličkú bábiku a aj ma nadstrihli aj ma roztrhla asi je to individuálne

cicusmicus30
26. jan 2015

po porode uz nebude

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre