Ahojte zienky,
Mam za sebou 3cisarske a 3 deticky.(6rokov ,5rokov, 1.5roka), mam uzku panvu, neviem porodit vacsie donosene dieta. Zistila som ze som zase tehotna. Je tu niekto kto ma za sebou viac ako 3 cisarske rezy? Viem ze lekari na sr su tak za max.3, v zahranici viem ze je to aj viac a je to v poriadku. Som z toho v strese.
Dakujem
Mna caka 4. sekcia..lekarka je v pohode, vraj uz robila aj 5.tu..nehovorim, bojim sa, ale uz mi ostava len verit a modlit sa, nech to dobre dopadne..
Tiež mám za sebou 3 cisárske, vyzerá to na 4, zatiaľ to nemám potvrdené od dr , mám z toho riadny stres, lebo sme už neplánovali. Tretí bol veľký 4,5 kg a 56 cm, tlačil na obličky - kolika, tak som musela mať od 30 týždňa zavedený pigtail. Samozrejme po pôrode zápal, takže antb, dúfam že to bude teraz inak.
Pozri si na instagrame vinarovazena, ona akurát mala piatu sekciu, držím palce ✊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Aj tu na Slovensku sú maminy ktoré majú aj 4 sekcie. Chce to normálneho lekára s moderne vybavenou ambulanciou a moderným pohľadom na medicínu