Máte skúsenosti s bolesťami v lonovej oblasti po pôrode?

tehula
13. aug 2011

Mate niekto skusenost, ze vas odstupom casu po porode bolelo v podbrusku az k lonovej kosti? Som 2 a pol mesiaca po porode, tieto bolesti ma chytia vzdy v noci, budim sa na ne v krcoch. U lekara som bola 7tyzdnov po porode na kontrole, zistil mi streptokoka B a ecoli v posve, nasadil aj liecbu, ktoru beriem doteraz. Po 2mesiacoch od porodu mi ale zacali tieto zvlastne bolesti. Neviem, ci to ma suvis s tym streptokokom, alebo ci moze ist o posuvanie lonovej kosti, najma ma matie, ze sa to deje len v noci, ked lezim. Nestretli ste sa s tym niekto po porode? Po prvom som nic taketo nemala.

ilijanka
13. aug 2011

teoreticky by mohlo ísť o uvoľnenie lonovej spony, treba navšíviť gynekológa prípadne ortopéda

kakajka
13. aug 2011

ahoj, ja som po porode presne tolko ako ty, tiez to bol druhy porod a posledne dni ma to tiez boli a este aj bedrove klby, najviac ma to boli ked sedim alebo lezim.. este vcera som rozmyslala, ci to je normalne, ale som rada, ze nie som sama a teda upokojujem sa tym, ze sa mi panva vracia do povodnej polohy a mozno konecne zapnem nohavice, co som nosila pred tehu 😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre