Masť na bradavky

simi121
23. aug 2017

Ahojte, chcem sa vás spýtať , som 34 tt taška do pôrodnice ako tak zbalená, chýba mi len masť na bradavky. Neviete mi nejakú poradiť o ktorej ste z vlastnej skúsenosti presvedčená že je dobrá? 🙂

daraca_k
23. aug 2017

Ahoj ja som skusala avent a babylove z DM, super je ze sa nemusia zmyvat pred dojcenim 🙂.

buchta666
23. aug 2017

Lansinoh, prirodny lanolin, je trosku drahsi, no je najlepsi - osobne vyskusane

1988majka
23. aug 2017

Za mna najlepsi panensky olivovy olej tiez netreba zmyvat.

andreeblaho
23. aug 2017

Ja pouzivam na zacervenanie Propanthen 365 Baby a vyborne ucinkuje a zaroven nim mozes natierat babatku ritku ;).

simi121
autor
23. aug 2017

Skvelé ďakujem za odporúčania žienky 🙂

siska20
23. aug 2017

Ja by som odporučila kokosový olej...

bruneta880
23. aug 2017

@simi121 tiež som mala avent, ale teraz by som si zvolila lanolín.Tiež som počula, že je najlepší.

lavender273
24. aug 2017

Samotne materske mlieko je najlepsie na hojenie bradaviek. Aspon pre mna bolo kojenie strasne bolestive a na to nepomoze nic. Zdravotne sestry mi poradili vtierat si po kojeni materske mlieko, ziadne oleje a lanoliny.

sadika
24. aug 2017

ja tiez Lanisoh - cisty lanolin, nemusi sa zmyvat a co ti ostane, mozes pouzit na ritku u babatka.

lubka3232
27. aug 2017

ja som skúsila viaceré. babylove z DM, hojivý zázrak, kokosový olej, avent....dobre zaberala bepanthen care. ale asi najviac sa mi osvedčilo počkať. lebo proste na začiatku bradavky bolia nech si ich natieraš čímkoľvek. a v prípade, že vzniknú ranky, tak dobre poslúži si ich ponatierať trochou vlastného materského mlieka

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre