Ahojte maminy...
Poradte!!- prosííím.
Mam chlapčeka má dva týždne. Kvôli zápalu prsníka a teplotach 41, ktore som mala sa mi zmenšilo produkovanie pŕs. Keďze malému to nestači, robíme mu nutrilon, keď je hladný, v jeho tzv. Krízových hodinách to je rano cca 9.00.a vecer cca 19.hod.
Vzdy lo vypyti nutrilonu ale grciA, wrrrwrrrr... mame mu davat nadalej nutrilon ci mame zmenit znacku? Dik
Tak presne ako radi pani,kazdemu dietatku pasuje ine mliecko a musi si nan brusko zvyknut.moja prva dcerka dojcena tiez nebola s urcitych dovodov.grckala nam kaude mlieko az nakoniec som akusila francuzske mlieko a to jej zapasovalo najlepsie s toho vobec negrckala.teda stalo sa ale v ramci normality...podla mna bolo aj chutovo najlepsie s tych vsetkych co sme poskusali ani tak nezapachalo ako napr.nutrilon,beba...
Urcite by som sa spytala pediatricky. Kazdemu babu sadne nieco ine, pri mladsej dcere sme skusili asi 5 mliek az kym jej nesadlo Amilk Bifido a to mame do teraz.
Z mojej skúsenosti a podľa mna najlepšie mliecko je z dmky Babylove mamičky sa ho boja dávať lebo je lacné stojí nejakých 5 e ale mne ho porovnávala aj lekárnička a je lepšie dokonca ako nutrilon ... najskôr sme mali aj mi ten a maly mi ho vždy vygrcal . Maly mi bol po babylove spokojný napájaný a zdravý 🍼
Podla dtestu ma babylove lepsie hodnotenie ako beba, ci nutrilon.
@lusyc áno ja som tiež ziiirala 😍 to nutrilon je len značka preto každý odporúča ten lebo v reklamách je najlepsi 😀
ahoj, ja by som sa v tomto obratila na lekarku svoju. ona by mala vediet co je pre dieta naj.. my teraz mame amilk bifido , ja som spokojna, uz sme na nom +- rok .. ale kazde dieta je ine, tak sa pytaj asi doktorky
Mliecka nestriedaj len tak ako sa ti chce..chvíľku trvá dokým si to bábätko zvykne na mliečko. .kľudne jej zavolaj buď ti poradí cez telefón alebo ti povie že máš prísť aj S babom. .ono každý doktor inak radi podľa mňa má každý zmluvy S niekým iným. .Je doktorka čo dáva nutrilon iná zas sunar atď. .my sme mali sunar premium HA 1+ kolo tomu že je manžel silný alergik. .Ale sú rôzne druhy HA AR ANTICOLIK atď. .S takým malým babom sa nerad tu ale S doktorkou
Ďakujem za rady.
Z nutrilonu už negrckáme asis me si zvykli. Len moje prsia su mensie a mensie a vobec sa nenalievaju aj ked prikladam pravidelne malého.
Mám bylinky na produkciu mliecka ktore jem pijem aj cierne pivo, vineu, no stale niic. Som z toho nestastna
@bejkidielko a maly aj cica, ci len tak si cmula bradavku? Treba zvážiť, či nepomôže laktačná poradkyňa. Hoci mne nič nepomohlo. Ani bylinky, ani lieky, ani caje. Caje pijem uz zo zvyku, ked som si nakupila milion krabíc a odsavam elektrickymi odsavackami 11 mesiacov. Laktacia, aj ked v smiesnom mnozstve, sa drží narovnako. Urcite treba aspon skúsiť laktacnu poradkynu. Materské mlieko je top.
@bejkidielko na mamila.sk nájdeš poradkyňu, ktorá je najbližšie.
@lusyc z mamila mam poradkynu- bohuzial nič nezaberá ☹
@bejkidielko vyskúšaj homeopatika na mlieko ricinus comunis 5ch alebo tak nejako sa to píše. .mne to poradil gynekológ na prehliadke po 600nedeli
60ml je dost???? My sme presne pre toto zacali dokrmovat a uz sme teda cisto na umelom...to nebolo kojenie ale trapenie....maly za 40min vytiahol 50-60 a bol hladny,vytiahol raz tolko z flase...ale teda nas Maximko je velikyyyy....presne takyto bol aj starsi....narodil sa 4240g a 54cm, ako trojmesacny ma 8500h a 67cm
No aj my mame Maxika... Su to adi naozajstní papkáči 😊...
@zajkula62...mojmu mliecko moje nestaci. Este spapa mliecko ked mu spravim..raz 40 raz 60... podla tkho ako mu chuti..
Doktor mi povedal ze ho mam cchovat do sytosti a tak robim.
Dam mu prsia. Ked si pyta tak spravime nutrilon...😝
Skuste hip bio combiotik. Kamaratka ma synceka 6 tyzdnov a on po inom mlieku 2 tyzdne nekakal.. musela rurkou pomahat atd. Dala hip a malicky este v ten den sa vykakal a odvtedy ziadne problemy.
môjmu synovi tiež nerobil nutrilon dobre. Nakoniec sme prešli na amilk bifido a to mu sadlo aj chuťovo a aj mu upravilo problémy s trávením.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@bejkidielko
Konzultovala by som to s dr, ono trva aj vyse tyzdna, kym si babo zvykne na nove mliecko, staci len zmenit znacku alebo druh a uz je zle. Takze ptazka je, ako dlho mu ten nutrilon davate. A po mm negrcia? Nemoze mat reflux? Na to potom dr predpise nutrilon ar, resp.si ho mozte kupit aj sami, ale moc nedoporucujem hore dolu striedat a skusat, radsej sa poradit s dr naozaj.
A neboj, prikladaj co najcastejsie a produkcia sa opat zvysi, ja som mala tiez zapal, ked mala tri tyzdne dcera a vsetko sa potom upravilo.