Mám problémy s kĺbmi. Budem rodiť cisárskym?

wadja
18. aug 2012

Chcem sa opytat ci mate niektora skusenost s tym ze koli problemom s klbami ste mali robeny cisarsky rez namiesto klasickeho porodu ? rozpravala som sa zo znamou a povedala mi aby som to oznamila porodnikovy ze mam s bedrovym klbom problem vraj automaticky mi bude robeny cisarak

monyccka
18. aug 2012

Ci automaticky, neviem, ale urcite to zavazi.. Ked hrozi riziko rozpadu klbovej hlavy alebo panvy, tak to nebudu riskovat..

78lenka
18. aug 2012

určite,so mnou bola jedna pani tiež jej robili cis. pre klby.

zigzag
18. aug 2012

ja som problem s klbami mala, ale rodila som normalne, a o sekcii nikdy ani rec nepadla, aj ked ja som chcela zo strachu na sekciu, nakoniec som rodila normalne a nelutujem, krasny zazitok, ale zase zalezi, ako zle to mas s tymi klbami, zalezi od porodnika, ako sa k tomu postavi on, napr v HE rodia zeny po 3O na sekciu tiez, ako prvorodicky, a u nas v pohode normalne, takze to mas individualne.... ale vybavit sa da vsetko,

cerez
19. aug 2012

Moja bývalá spolužiačka mala od narodenia problém s kĺbami a v 25 bola aj na operácii. Svoju dcérku neskôr rodila cisárskym. Tuším, že musela mať potvrdenie od lekára.

adriana_13
28. okt 2012

Ja mam indikaciu na cisarsky mam koxartrozu bedrovych klbov...automaticky som dostala od ortopeda papier,,,

ivv
28. okt 2012

ja som tiez mala kvoli koxartroze indikovany CS.. porodnikovi som to oznamila ale aj tak potrboval papier od ortopeda. ja som mala navyse polohu KP

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre