Mám opuchnuté nohy po pôrode mŕtveho dieťaťa

cica255
24. nov 2017

Mám opuchnuté nohy po pôrode mŕtveho dieťaťa :( . Čo to znamená ? Už je to týždeň

beky1813
24. nov 2017

Doktor?

larosabigi
24. nov 2017

Riešiť s lekármi, ja som mala problémy s vysokým tlakom, a po pôrode som jednu nohu mala opuchnutú ešte mesiac,riešili to magnézium a sťahujú im obväzom. Ale určite by som sa poradila s lekármi.

skumavka
24. nov 2017

@cica255 ahoj, v prvom rade mi je to nesmierne ľúto, čo si si musela prežiť:(
K Tvojej otázke- stáva sa to, ja mám za sebou 3 porody, pri dvoch z nich som vôbec nemala opuchnuté nohy, pri tomto poslednom áno, vôbec som sa nedokázala obuť do topánok, v ktorých som prišla do pôrodnice, domov som teda musela ísť v slapkach, našťastie bolo leto. Pýtala som sa na to gynekológa, povedal, že je to pomerne časté, ma to vraj súvis s tým, že telo sa pripravuje na laktaciu a do potravín treba zaradiť viac bielkovín typu tvaroh, syry atď... Neviem, ako si na tom s laktaciou, či ti ju liekmi zastavili, ale mne to bolo vysvetlené takto. Nohy mi odpuchli postupne v priebehu cca 2 týždňov, možno trošku viac.
V každom prípade prajem veľa sily❤

marlenka222
25. nov 2017

@cica255 za mesiac co mas doma 9mesacne dieta, co v inej teme nahanas ako prides o peniaze lebo si na strednej a neviem co, ti nie je hanba takto pisat? Zeny,toto je iba vymyselnicka nik viac. Podla mna ziadne dieta nema a o ziadne neprisla. V inej teme riesi pecenove testy z gynekologickeho hladiska, v dalsej nedokoncenu povinnu skolsku dochadzku, v dalsej zive dieta a peniaze... Fuj hanba jej

skumavka
25. nov 2017

😲🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre